Ο πρίγκιπας William τρολάρει την Kate - Το ξεκαρδιστικό βίντεο και η διακριτική τιμή στην Diana

26.05.2021
Ο πρίγκιπας William τρολάρει την Kate - Το ξεκαρδιστικό βίντεο και η διακριτική τιμή στην Diana
Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είναι συνήθως αρκετά «επαγγελματίες» στις διάφορες φανταχτερές βασιλικές υποχρεώσεις τους, αλλά πρόσφατα εγκατέλειψαν το βιβλίο κανόνων πρωτοκόλλου κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στο Σκωτσέζικο Κέντρο Μείωσης της Βίας στο Cockenzie, όπου ο William τρόλαρε την προσπάθεια της γυναίκας του να παίξει τον ρόλο DJ.

Στο χαριτωμένο κλιπ, η Kate πιέζει μερικά κουμπιά για να δημιουργήσει ένα ρυθμό και γυρίζει για να γελάσει με τον William, ο οποίος συλλογίζεται, «παρακαλώ κλείστε το, πονάνε τα αυτιά μου».

Το ζευγάρι μοιράστηκε τη στιγμή στο λογαριασμό τους στο Instagram, γράφοντας «Μπορώ να αποκλείσω μια μουσική καριέρα. Συνεχίστε την απίστευτη δουλειά, Scottish Violence Reduction Unit και παρακαλώ διαγράψτε αυτή τη μουσική ...».

Από την επίσκεψη, αυτή βέβαια, υπάρχει και κάτι άλλο που υπογραμμίστηκε από μερίδα των royal fans αλλά και του Τύπου. Η εμφάνιση της Kate σχολιάστηκε πολύ καθώς εκτός από "άψογη" όπως πάντα, ήταν και "φτυστή" με μία πολύ χαρακτηριστική επιλογή της πριγκίπισσας Diana από το 1992. Ιδού το... καρμπόν μπλε ηλεκτρίκ της υπόθεσης, έτσι, για την ιστορία.

Η Kate και ο William τονίζουν τελευταία «ειλικρινείς στιγμές» στα re-branded social media τους και πρόσφατα δημοσιοποίησαν μερικές γκάφες πίσω από τα παρασκήνια - συμπεριλαμβανομένης και μιας στιγμής «Instagram εναντίον πραγματικότητας» της Kate και του William σε ένα μήνυμα τους για τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου. Στο επίσημο μήνυμα, ο πρίγκιπας ακούγεται να λέει: «Beannachtai na Feile Padraig oraibh», που σημαίνει «Ευχές για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου».

Αλλά στις γκάφες πίσω από τα παρασκήνια, η Kate λέει στον νευρικό William, «Δεν χρειάζεται να τραβάς τα “r” σου», και αυτός απαντά, «Δεν τα τραβάω;» Και ένα άλλο διασκεδαστικό στιγμιότυπο δείχνει το ζευγάρι να αστειεύεται πριν γράψει ένα βίντεο, με τον William να λέει, «Παρεμπιπτόντως, πρόσεξε τι λες τώρα γιατί αυτοί οι τύποι, καταγράφουν τα πάντα».

Τελευταία τροποποίηση στις 20.02.2023 - 13:11