Marie Chantal και Ολυμπία: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

20.02.2023
Marie Chantal και Ολυμπία: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο
photo: @mariechantal
40 μέρες συμπληρώθηκαν χθες (19/2/2023) από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και οι δικοί του άνθρωποι τιμούν τη μνήμη του και διαδικτυακά.

Ο Κωνσταντίνος πέθανε στις 11 Ιανουαρίου στα 82 του χρόνια. Πέντε μέρες αργότερα τελέστηκε η κηδεία του στην Ιερή Μητρόπολη Αθηνών παρουσία εκπροσώπων όλων των βασιλικών οίκων της Ευρώπης -μεταξύ άλλων- και το περασμένο Σαββατοκύριακο τελε΄στηκε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατό του.

Τα μέλη της οικογένειάς του ήρθαν ακόμη μια φορά στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν και πάλι τον πατέρα και παππού τους, πράγμα, όμως, που έκαναν και μέσω αναρτήσεων στα social media.

Η Marie Chantal, η επί 28 χρόνια σύζυγος του Παύλου και μητέρα των 5 παιδιών τους αφιέρωσε στον πεθερό της μία ανάρτηση στην οποία είδαμε μία παλιά του φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία. Στη λεζάντα διαβάζουμε: "Χθες συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τότε που μας άφησες. Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας και δεν θα ξεχαστείς ποτέ ♥️".

{https://www.instagram.com/p/Co4Xu8nuI-8/}

Η Ολυμπία, ο Τίνο και τα υπόλοιπα 7 εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αυτή δεν ήταν η πρώτη ανα΄ρτηση που έχει αφιερώσει η Marie Chantal στον πεθερό της. Χαρακτηριστικά μοιραζόμαστε εκείνη με την οποία του είχε ευχηθεί "Χρόνια Πολλά" για τα γενέθλιά του το 2018. Μία φωτογραφία των δυο τους μαζί με τον Παύλο και τον μεταλύτερο γιο τους, που πήρε και το ΄ονομά του, επέλεξε η Marie Chantal ενώ, μετά τις ευχές, στη λεζάντα διαβάζουμε και ένα "Σε λατρεύουμε όλοι".

{https://www.instagram.com/p/BjiDwUXAlh8/}

Ανάλογη ανάρτηση για τις 40 μέρες από τον θάνατο του παππού της έκανε και η μοναχοκόρη του Παύλου και της Marie Chantal, Ολυμπία, η οποία επέλεξε για την περίσταση δυο ασπρόμαυρες φωτογραφίες εκείνου από τα νιάτα του. Στη λεζάντα διαβάζουμε "Στον παλιαγαπημένο μου Apapa, για πάντα στην καρδιά μου"

{https://www.instagram.com/p/Co4ZMSrMwVh/}

Η Μαρία Ολυμπία είχε ανέκαθεν μια πολύ στενή σχέση με τους παππούδες της και συνόδευε πα΄ντα τους γονείς της στις επισκέψεις τους στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2019 ο πατέρας της είχε μοιραστεί δυο γλυκύτατες φωτογραφίες της μαζί τους από τις Σπέτσες όπου είχαν παράσει λίγες μέρες.

{https://www.instagram.com/p/B0IfioeA8mq/}