Η Meghan Markle ενοχλήθηκε βαθιά από το πώς παρουσιάστηκε σε επεισόδιο του "South Park"

21.02.2023
Η Meghan Markle ενοχλήθηκε βαθιά από το πώς παρουσιάστηκε σε επεισόδιο του "South Park"
Το βασιλικό ζευγάρι εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες

Το επεισόδιο του "South Park" που σατιρίζει τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle δεν πήρε θετικά σχόλια από το βασιλικό ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Την περασμένη εβδομάδα, η σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έβαλε στο στόχαστρο το ζευγάρι σε ένα επεισόδιο με τίτλο «The World-Wide Privacy Tour». Αν και τα ονόματά τους δεν αναφέρονται συγκεκριμένα στο επεισόδιο, οι χαρακτήρες που εμφανίζονται είναι ένας κοκκινομάλλης πρίγκιπας και η σύζυγός του, που φοράει ένα ρούχο που μοιάζει αισθητά με αυτό που είχε φορέσει η Markle στο παρελθόν.

{https://www.instagram.com/p/Cow-xbYS9i1}

Πρίγκιπας Harry: Έδωσε απάντηση στο ερώτημα αν σκοπεύει να εγκαταλείψει τους βασιλικούς τίτλους μαζί με την Meghan

Πηγές υποστηρίζουν ότι η Δούκισσα του Sussex ενοχλήθηκε από το επεισόδιο, το οποίο δείχνει τον χαρακτήρα του πρίγκιπα να προωθεί ένα βιβλίο με τίτλο "Waaaagh", το οποίο φαίνεται να είναι μια αναφορά στα απομνημονεύματα του Harry, "Spare", που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο. Αφού το ζευγάρι μετακομίζει στο South Park, η Markle φαίνεται να λέει: "Αν μετακομίζαμε εδώ, οι άνθρωποι θα πίστευαν ότι θέλουμε να είμαστε φυσιολογικο". Έπειτα, ξεκινούν μια περιοδεία μέσω της οποίας δηλώνουν ότι ζητούν την ιδιωτικότητα τους.

Πρίγκιπας Harry: Χαρακτήρισε τον William «άσπονδο εχθρό του» και τον κατηγόρησε ότι τον παρότρυνε να ντυθεί ναζί σε μασκέ πάρτι

Μετά από αυτό, ο χαρακτήρας του Harry αποφασίζει να σταματήσει την περιοδεία, δηλώνοντας: "Η προσπάθεια μας απλώς μας έκανε προϊόντα. Όχι άλλα περιοδικά και εκπομπές στο Netflix, μπορούμε απλώς να ζήσουμε μια κανονική ζωή". Τελικά όμως, όταν εκείνος φεύγει, ο χαρακτήρας της Markle παραμένει στην περιοδεία, αφήνοντας τον πρίγκιπα σύζυγό της μόνο. Αξίζει να αναφερθεί πως στην αρχή του επεισοδίου εμφανίζεται η φράση : "Όλοι οι χαρακτήρες και τα γεγονότα - ακόμα και αυτοί που βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους - είναι απόλυτα φανταστικοί".