Πρίγκιπας Harry: Έδωσε απάντηση στο ερώτημα αν σκοπεύει να εγκαταλείψει τους βασιλικούς τίτλους μαζί με την Meghan

11.01.2023
Πρίγκιπας Harry: Έδωσε απάντηση στο ερώτημα αν σκοπεύει να εγκαταλείψει τους βασιλικούς τίτλους μαζί με την Meghan
Ο πρίγκιπας Harry έχει αφήσει πίσω του τον ρόλο του ως ενεργού μέλους της βασιλικής οικογένειας, αλλά δεν είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο με τους τίτλους του. Ενώ μιλούσε με τον Anderson Cooper στο 60 Minutes, ο πρίγκιπας έδωσε απάντηση σε ένα συνεχιζόμενο θέμα συζήτησης γύρω από αυτόν και τη σύζυγό του Meghan Markle: θα εγκαταλείψουν τους βασιλικούς τους τίτλους;

Στη συνέντευξη, ο Harry έδωσε μια ευθεία απάντηση. «Και τι διαφορά θα έκανε κάτι τέτοιο;» είπε όταν ο Cooper πρότεινε να μην κατέχουν πλέον τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τίτλοι απονεμήθηκαν στο ζευγάρι την ημέρα του γάμου τους, στις 19 Μαΐου 2018. Ποιος ξέρει, ίσως η διατήρηση του τίτλου να έχει κάποια συναισθηματική αξία για τους Harry και Meghan.

Επίσης στη συζήτηση, ο Harry αναφέρθηκε σε ένα άλλο αμφιλεγόμενο θέμα: γιατί αποφάσισε να παρουσιάσει τα προβλήματα του με τόσο δημόσιο τρόπο.

«Κάθε φορά που προσπάθησα να το κάνω ιδιωτικά υπήρξαν ενημερώσεις και διαρροές και φύτεψαν ιστορίες εναντίον μου και της συζύγου μου», θυμάται. «Ξέρετε, το σύνθημα της οικογένειας είναι “Ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς”, αλλά είναι απλώς ένα σύνθημα και δεν ισχύει» κατέληξε ο πρίγκιπας.

Νικολέτα Μακρή