Meghan Markle: Η «απογοήτευση» της όταν διαπίστωσε ότι ο πρίγκιπας Harry είχε μικρότερη περιουσία από ότι πίστευε

01.03.2023
Meghan Markle: Η «απογοήτευση» της όταν διαπίστωσε ότι ο πρίγκιπας Harry είχε μικρότερη περιουσία από ότι πίστευε
Η Meghan Markle «απογοητεύτηκε» όταν διαπίστωσε ότι ο πρίγκιπας Harry είχε «πολύ λίγα χρήματα» σύμφωνα με ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων.

Ο συγγραφέας Tom Bower ο οποίος έγραψε το 2022 το βιβλίο «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors» μίλησε στην Daily Mail τη Δευτέρα και χαρακτήρισε την Meghan ως «εμμονική με τα χρήματα», αναφέροντας ότι «Η μεγάλη έκπληξη και η απογοήτευσή της ήταν ότι ο πρίγκιπας Harry είχε πολύ λίγα χρήματα. Είχε φανταστεί ότι θα είχε εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια και πρέπει να τα αναπληρώσει τώρα».

Ο συγγραφέας έδωσε μιαν άλλη ερμηνεία της «ηρωικής» εξόδου που επιχείρησε το ζευγάρι από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020, λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τον τρέχοντα τρόπο ζωής τους ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Η Markle θέλει τις μεγάλες Cadillac και τα ιδιωτικά τζετ», είπε στη συνέντευξη ο συγγραφέας, προσθέτοντας ότι «Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να ψάξει για τέτοια πράγματα».

Πρίγκιπας Harry: Ο λόγος που κληρονόμησε περισσότερα χρήματα από τον William

Το 2021, το Forbes υπολόγισε την καθαρή περιουσία του Harry και της Meghan Markle σε 10 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των όσων κεφαλαίων έμειναν από την κληρονομιά του πρίγκιπα από την αείμνηστη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana αλλά και της έπαυλής τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Με την απόφαση τους δε να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα αποκόπηκαν οικονομικά από την περιουσία του βρετανικού στέμματος που υπολογίζεται στα 34 δισεκατομμύρια δολάρια.

Και επειδή έπρεπε να κάνουν κάτι για να υποστηρίξουν το life style τους, ο Harry και η Meghan, ίδρυσαν την εταιρεία Archewell Productions η οποία υπέγραψε πολυετή συμφωνία παραγωγής προγραμμάτων με το Netflix που εκτιμάται ότι κυμαίνεται μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων δολαρίων. Και όσον αφορά στο Spare, το βιβλίο του πρίγκιπα, το Page Six ανέφερε αποκλειστικά τον Ιούλιο του 2021 ότι ο Harry έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων όταν έκανε τη συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο.

Το πρόγραμμα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, οι Sussexes και τα δύο παράδοξα ρεκόρ

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας του με την Daily Mail, ο Bower υποστήριξε ότι ο Harry και η Meghan Markle θα μπορούσαν να «καταστρέψουν» τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ στις 6 Μαΐου, εάν παρευρεθούν καθώς, σύμφωνα με τον συγγραφέα, η παρουσία τους θα μπορούσε να «επισκιάσει» την τελετή στέψης για τον νέο βασιλιά.