Ο Κάρολος έδιωξε Meghan και Harry από το σπίτι τους - Πώς το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι

02.03.2023
Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν εκείνος που συνόδευσε τη Meghan Markle τη μέρα του γάμου της με τον γιο του, πρίγκιπα Harry
Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν εκείνος που συνόδευσε τη Meghan Markle τη μέρα του γάμου της με τον γιο του, πρίγκιπα Harry
Tα νέα είναι συγκλονιστικά από το μέτωπο της βασιλικής οικογένειας: Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εκδιώχθηκαν από το σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage.

Ποιος το έκανε αυτό; Ποιος άλλος από τον αρχηγό της οικογένειας. Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε αυτήν την απόφαση και μάλιστα θέλει να μετακομίσει στο συγκεκριμένο σπίτι ο αδερφός του, πρίγκιπας Αndrew (άλλη μια ντροπή της οικογένειας).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun η βασιλική απόφαση ελήφθη μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Harry, Spare, ενώ αναφέρεται ότι οι Sussexes «εκπονούν σχέδια για να στείλουν τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους στις ΗΠΑ». Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι αυτό μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να παρευρεθούν η Μeghan και Harry στην επερχόμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου, με μια πηγή να λέει: «Αυτό σίγουρα σημαίνει το τέλος του χρόνου του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο».

{https://www.instagram.com/p/CmEZ9_mIeuO/}

Τα κακά νέα μετέφεραν σε Meghan και Harry, αξιωματούχοι του παλατιού του Μπάκιγχαμ οι οποίοι τους «κοινοποίησαν την ειδοποίηση έξωσης» ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν τους έχει προσφερθεί εναλλακτικό σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο του Ιδρύματος των Sussexes, Archewell, ο οποίος με δήλωση΄ του στο Us Weekly είπε τα εξής: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως όντως ζητήθηκε από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να εκκενώσουν την κατοικία τους στο Frogmore Cottage»

Εν τω μεταξύ, στον πρίγκιπα Andrew φέρεται να «προσφέρθηκαν τα κλειδιά» της αγροικίας, μόλις την περασμένη εβδομάδα. Ο ίδιος, βέβαια, που αυτή τη στιγμή ζει στο πολύ πιο ευρύχωρο Royal Lodge λέγεται ότι «αντιστέκεται στην ιδέα της μετακόμισης».

Βασιλιάς Κάρολος: Η χριστουγεννιάτικη πρόσκληση στη Sarah Ferguson και ο κλάδος ελαίας στον αδελφό του, πρίγκιπα Andrew

Βέβαια πριν από μερικούς μήνες τόσο ο Andrew όσο και η Sarah Ferguson (με την οποία ζει) έλεγαν ότι «αναμένουν να τους δοθεί ειδοποίηση για να φύγουν» και ένας από τους γνώστες είπε ότι φοβούνταν ότι θα «πεταχτούν στους λύκους» στο μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.03.2023 - 12:36