Βασιλιάς Κάρολος: Η χριστουγεννιάτικη πρόσκληση στη Sarah Ferguson και ο κλάδος ελαίας στον αδελφό του, πρίγκιπα Andrew

30.11.2022
Βασιλιάς Κάρολος: Η χριστουγεννιάτικη πρόσκληση στη Sarah Ferguson και ο κλάδος ελαίας στον αδελφό του, πρίγκιπα Andrew
O βασιλιάς Κάρολος προσκάλεσε την Sarah Ferguson να περάσει τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια και όλοι θεωρούν αυτή τη κίνηση ως ένα «κλάδο ελαίας» από τον μονάρχη προς τον αδερφό του, πρίγκιπα Andrew. Ωστόσο αυτή η πρόσκληση δεν θα γινόταν ποτέ όσο ζούσε ο πρίγκιπας Φίλιππος, όπως ισχυρίστηκε ένας βασιλικός βιογράφος.

Η Fergie έλαβε τη χριστουγεννιάτικη πρόσκληση για πρώτη φορά από τότε που χώρισε με τον πρίγκιπα Andrew, πριν από 30 χρόνια.

Πρίγκιπας Andrew - Sarah Ferguson: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χώρισαν και πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους

Η Sarah Ferguson στα πλαίσια της πρόσκλησης στο Sandringham θα μπορούσε να κάνει μια δημόσια εμφάνιση με τον πρώην σύζυγό της κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού οικογενειακού πρωινού περιπάτου των Χριστουγέννων στην εκκλησία St Mary Magdalene.

Ο βασιλικός ειδικός και βιογράφος Phil Dampier, σχολιάζοντας τη κίνηση του βασιλιά, είπε στο MailOnline ότι η «πρόσκληση» είναι σημάδι ότι ο Κάρολος είναι «επιεικής και ευγενικός».

«Αυτό μοιάζει με κλάδο ελαίας από τον βασιλιά Κάρολο στον αδελφό του, ο οποίος κατά τα άλλα είναι στην απ’ έξω», είπε ο Dampier συμπληρώνοντας ότι «Είναι ακόμα μέλος της οικογένειας και προσκαλώντας την πρώην σύζυγό του Fergie φαίνεται σαν ο Kάρολος να είναι επιεικής και ευγενικός. Δεν θα είχε συμβεί ποτέ όσο ζούσε ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Fergie περνούσε πολλά Χριστούγεννα μόνη της στο Wood Farm ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν στο μεγάλο σπίτι. Οι κόρες του Andy και της Fergie έχουν μεγαλώσει και έχουν τα δικά τους παιδιά, επομένως είναι λογικό να είναι όλες προσκεκλημένες, συμπεριλαμβανομένης της Δούκισσας του Γιορκ. Αυτό θα ευχαριστήσει τον Andrew, αλλά ακόμα δεν πιστεύω ότι αυτός και η Sarah θα ξαναπαντρευτούν ποτέ».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι έξαλλος με την Sarah Ferguson

Οι βασιλείς απαγόρευαν τα προηγούμενα χρόνια στη Fergie να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού το 1992.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι από τον δούκα έχουν αφαιρεθεί τα βασιλικά του καθήκοντα μετά το σκάνδαλο του Jeffrey Epstein και της Ghislaine Maxwell.

Η Wood Farm φέρεται, πάντως, να ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Andrew, τη Fergie και τις κόρες τους Beatrice και Eugenie ενώ πηγή του Sandringham είπε στη Sun: «Ο Andrew έχει αποκλειστεί από τη δημόσια ζωή, αλλά δεν μπορείτε να του απαγορεύσετε τα οικογενειακά Χριστούγεννα. Το προσωπικό στο Sandringham έχει αναλάβει να προετοιμάσει το Wood Farm για όλη την οικογένεια του York».

Και η πηγή συνεχίζει: «Από τότε που χώρισε με τον Andrew, η Sarah δεν επιτρεπόταν ποτέ όσο ο Φίλιππος και η βασίλισσα ζούσαν να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων. Για 30 χρόνια συνήθιζε να περνά μόνη την παραμονή των Χριστουγέννων. Όμως τώρα τα πράγματα γίνονται διαφορετικά ».

Εάν η Fergie επιλέξει να αποδεχτεί την πρόσκληση, θα συμμετάσχει στην παραδοσιακή ανταλλαγή δώρων με τη βασιλική οικογένεια στο Λευκό Δωμάτιο του Sandringham. Θα ακολουθήσει ένα βραδινό γεύμα με επίσημο ένδυμα.

Η Zara και ο Mike Tindall είναι οι πιο cool royals - Οι επικές εμφανίσεις τους στο Platinum Jubillee

Εν τω μεταξύ, ο Mike Tindall, ο γαμπρός της πριγκίπισσας Άννας, αναμένεται επίσης να λάβει πρόσκληση για τα Χριστούγεννα μετά την εμφάνισή του στο reality, I'm A Celebrity.

Ο 44χρονος παίκτης του ράγκμπι - που τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο σόου του ITV1 – έδειχνε να έχει ανεβασμένη διάθεση καθώς περνούσε ποιοτικό χρόνο σε μια δημόσια εμφάνιση με την οικογένεια τη Δευτέρα.

Μαζί με τον Mike, η σύζυγός του Zara και τα τρία τους παιδιά, Mia, Lena και Luca, τους οποίους κατέγραψε η κάμερα των φωτογράφων καθώς εξερευνούσαν ένα θεματικό πάρκο.

Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται, οι Sussexes δεν αναμένεται να λάβουν πρόσκληση.

Νικολέτα Μακρή