Πρίγκιπας Harry: Αυτή είναι η reality star με την οποία είχε μοιραστεί ένα παθιασμένο φιλί, και μετά εξαφανίστηκε

29.11.2022
Πρίγκιπας Harry: Αυτή είναι η reality star με την οποία είχε μοιραστεί ένα παθιασμένο φιλί, και μετά εξαφανίστηκε
"Μου έδωσε το πιο απίστευτο, παθιασμένο φιλί που είχα ποτέ στη ζωή μου. Έμεινα εντελώς άφωνη"

Ενώ πιστεύαμε ότι γνωρίζουμε όλα όσα έπρεπε να ξέρουμε για τη βασιλική οικογένεια, μια 51χρονη reality star ήρθε να μας αμφισβητήσει με μια ιστορία για το σύντρομο φλερτ της με τον πρίγκιπα Harry.

Η εν λόγω reality star είναι η πρωταγωνίστρια των "Real Housewives of D.C.", Catherine Ommanney, η οποία λέει ότι αυτή και ο Harry είχαν ένα σύντομο φλερτ τον Μάιο του 2006 (ήταν 34 και εκείνος 21 τότε).

Πρίγκιπας Ηarry - Μeghan Markle: Ρομαντικό ραντεβού για δείπνο για δύο

Η Catherine μίλησε στη Sun για το σύντομο της ειδύλλιο, το οποίο, σύμφωνα με την εφημερίδα, περιελάμβανε ένα ποτό με τον Harry στο Art Bar στο Chelsea του Λονδίνου και το νυχτερινό club Eclipse στο South Kensington πριν το ζευγάρι συνεχίσει τη νύχτα σε ένα από τα σπίτια του φίλου του Harry στο Chelsea.

Το βιβλίο του πρίγκιπα Harry κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2023 και από τον τίτλο καταλαβαίνουμε πολλά

"Αμφιβάλλω αν θα είμαι στο βιβλίο του Harry, καθώς ένας πρίγκιπας δεν μπορεί να τρέχει με μια 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, απλά δεν είναι κάτι που γίνεται", είπε η Catherine. "Ανεβήκαμε στο μπάνιο και αρχίσαμε να φερόμαστε σαν έφηβοι, να τραγουδάμε με τις οδοντόβουρτσες σαν να ήταν μικρόφωνα. Μπήκαμε στο μπάνιο με τα ρούχα μας και ένας από τους φίλους μας τράβηξε μια φωτογραφία στο τηλέφωνό μου. Ο Harry και εγώ πήγαμε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα υπέροχο σάντουιτς με μπέικον. Καθίσαμε στην κουζίνα και κουβεντιάζαμε για ώρες και κάναμε και γελούσαμε. Αρχίσαμε να παλεύουμε για περίπου 15 λεπτά όταν μετά του είπα ότι έπρεπε να πάω σπίτι. Τότε ήταν που με σήκωσε από τη μέση μου από το πάτωμα και με κράτησε στον τοίχο. Μου έδωσε το πιο απίστευτο, παθιασμένο φιλί που είχα ποτέ στη ζωή μου. Έμεινα εντελώς άφωνη".

"Συνεχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα και τον είδα ξανά περίπου μια εβδομάδα αργότερα σε ένα μπαρ στο Kensington", πρόσθεσε. "Δώσαμε άλλο ένα φιλί και ο Harry ήταν πολύ φιλόφρων, λέγοντάς μου πόσο όμορφη ήμουν. Συναντηθήκαμε μερικές ακόμη φορές, πάντα σε ιδιωτικά μπαρ". Σύμφωνα με την Ommanney, μετά από δύο ραντεβού που έκαναν, ο πρίγκιπας Harry άλλαξε το κινητό του, σταματώντας όποια επικοινωνία είχε μαζί της.