Πρίγκιπας William: Ταξιδεύει στις ΗΠΑ αλλά το μόνο που δεν θα κάνει είναι να συναντήσει τον αδελφό του, Harry

29.11.2022
Πρίγκιπας William: Ταξιδεύει στις ΗΠΑ αλλά το μόνο που δεν θα κάνει είναι να συναντήσει τον αδελφό του, Harry
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ετοιμάζουν ταξίδι στις ΗΠΑ, οπότε το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι αν συναντηθούν με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle.

Ο διάδοχος του θρόνου και η σύζυγος του θα ταξιδέψουν στις 2 Δεκεμβρίου στη Βοστώνη για το Earthshot Prize Innovation Summit, ωστόσο - παρά τις προηγούμενες αναφορές για το αντίθετο - δεν είναι στα σχέδια τους να δουν το ζευγάρι που έχει μετακομίσει στις ΗΠΑ. Κάτι που είναι ελαφρώς άβολο λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι Sussexes θα βρίσκονται και αυτοί στην Ανατολική Ακτή περίπου τις ίδιες μέρες, λόγω της τιμητικής διάκρισης τους στο Gala του βραβείου Ripple of Hope, στις 6 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές που μίλησαν στην The Telegraph, η Kate και ο William «δεν θα αποσπαστούν» από το πρόγραμμα τους, οργανώνοντας συνάντηση με τον Harry και την Meghan κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Αντιθέτως, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βλέπουν τον χρόνο τους στη Βοστώνη ως μια «ευκαιρία να επανατοποθετήσουν τη βασιλική οικογένεια στις καρδιές και τα μυαλά των Αμερικανών».

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα, πηγή του υπουργείου Εξωτερικών «Η ομάδα του παλατιού γνωρίζει πολύ καλά την Meghan και τον Harry, αλλά με τον ίδιο τρόπο δεν φοβάται τις σκιές που μπορεί να ρίξουν. Ο William είναι ο μελλοντικός βασιλιάς. Ο Harry έχει πάρει το δρόμο του, αυτή κάνει το podcast της, έχουν τα προβλήματά τους, αλλά το παλάτι δεν πρόκειται να φοβηθεί από αυτά».

Η The Telegraph περιγράφει το Βραβείο Earthshot ως μια καθοριστική στιγμή για την καριέρα του πρίγκιπα William και μια «καλά πληροφορημένη» πηγή είπε ότι το Νούμερο ένα μέλημά τους την επόμενη εβδομάδα, «είναι το Βραβείο Earthshot και δεν θα τους αποσπάσουν άλλα πράγματα».