Η πριγκίπισσα Stephanie του Μονακό θα γίνει γιαγιά - Η χαριτωμένη ανακοίνωση της νέας royal εγκυμοσύνης

28.11.2022
Η πριγκίπισσα Stephanie του Μονακό θα γίνει γιαγιά - Η χαριτωμένη ανακοίνωση της νέας royal εγκυμοσύνης
Ο μοναχογιός της πάλαι ποτέ άτακτης πριγκίπισσας του Μονακό και η σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί και στο παλάτι των Μονεγάσκων έχουν και πάλι χαρές!

Η μικρότερη -και πιο άτακτη- από τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Rainier και της αξέχαστης Grace Kelly έχει τρία δικά της παιδιά, τον Louis (30) και την Pauline (28) Ducruet από τον γάμο της με τον σωματοφύλακά της, Daniel Ducruet, με τον οποίο, για την ιστορία παντρεύτηκαν το 1995 έχοντας ήδη αποκτήσει τα δυο τους παιδιά, και την Camille Gottlieb (24) κόρη της πριγκίπισσας και του επίσης σωματοφύλακα.

Το 2019, ο Louis παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Marie Chevallier, με την οποία, παρεμπιπτόντως είχαν γνωριστεί το 2012 στο Western Carolina University της Β. Καρολίνας, όπου σπούδαζαν αμφότεροι.

Πριν από μερικές μέρες, μέσα από μία κοινή -και πολύ χαριτωμένη- ανάρτηση, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί. Μία γλυκύτατη πόζα του ζεύγους με το σκυλάκι τους στη μέση και τη λεζάντα "Μία περιπέτεια πρόκειται να ξεκινήσει" βλέπουμε στο Instagram ενώ το κασκολάκι που φορά ο τετράποδος φίλος τους μαρτυρά το μυστικό. "Μεγάλος αδελφός, σύντομα - Soon to be Big brother" διαβάζουμε και ευχόμαστε "Με το καλό".