Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι πίστευε πραγματικά για τον έρωτα του εγγονού της, πρίγκιπα Harry, με την Μeghan

28.11.2022
Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι πίστευε πραγματικά για τον έρωτα του εγγονού της, πρίγκιπα Harry, με την Μeghan
Τόνοι από μελάνι έχουν χυθεί εδώ και χρόνια για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Μέσα σε όλα αυτά προκύπτει πλέον και ένας υπαινιγμός ότι η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ ένιωθε ότι ο πρίγκιπας Harry ήταν «ίσως, υπερβολικά ερωτευμένος» με τη Μeghan Markle.

Η σχέση του Harry και της Μeghan ήταν μια σημαντική πηγή δράματος και σκανδάλων για τη βασιλική οικογένεια τα τελευταία χρόνια, καθώς οι κατηγορίες από την πλευρά του ζευγαριού, έχουν να κάνουν γύρω από τον ρατσισμό προς τη Μeghan και τον τρόπο με τον οποίο της φέρθηκαν από τη βασιλική οικογένεια.

Ο Βρετανός παρουσιαστής Gyles Brandreth έγραψε μια βιογραφία που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, με τίτλο «Elizabeth: An Intimate Portrait».

Τόσο πολύ ερωτευμένος;

Όσον αφορά στη διαπίστωση ότι η βασίλισσα πίστευε ότι ο Harry ήταν «υπερ-ερωτευμένος» με τη Μeghan, ο Brandreth έγραψε: «Αυτό ήταν στο βαθμό - εξ όσων γνωρίζω τουλάχιστον – του να μην μπορεί να πει ποτέ (η βασίλισσα) ούτε μια λέξη εναντίον της νέας δούκισσας του Sussex».

Ωστόσο, η αείμνηστη Βρετανίδα μονάρχης έδειξε «πραγματικά ενθουσιασμένη» όταν ο εγγονός της, της ανακοίνωσε ότι θα παντρευόταν τη Μarkle, σύμφωνα με το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

«Της άρεσε η Meghan και το είπε σε πολλούς ανθρώπους. Και έκανε ότι μπορούσε για να νιώσει ευπρόσδεκτη η μέλλουσα γυναίκα του Harry», σύμφωνα με τη βιογραφία, απόσπασμα της οποίας δημοσιεύτηκε στην Daily Mail.

Η κατάσταση με τη Μeghan και τη βασιλική οικογένεια έφτασε, όμως, στo απροχώρητο όταν έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey.

Meghan Markle: Τρία σημεία στην πολύκροτη συνέντευξη που, μάλλον, δεν "κολλάνε" - Σόρι κιόλας!

«Μπορώ να σας πω, επειδή το ξέρω αυτό, ότι η βασίλισσα ανησυχούσε πάντα περισσότερο για την ευημερία του Harry παρά για “αυτή την τηλεοπτική ανοησία”, εννοώντας τόσο τη συνέντευξη της Oprah Winfrey - που προκάλεσε τόση διαμάχη - όσο και την επικερδή συμφωνία των Sussexes με το Netflix», έγραψε ο Brandreth, ο οποίος είναι πολύ καλός γνώστης των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας.