Harry – Meghan: Το απαξιωτικό παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για αυτούς το προσωπικό του παλατιού

01.12.2022
Harry – Meghan: Το απαξιωτικό παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για αυτούς το προσωπικό του παλατιού
Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι η σχέση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry με την υπόλοιπη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι τεταμένη. Από τη συνεχιζόμενη κόντρα μεταξύ του Harry και του αδελφού του πρίγκιπα William, μέχρι τις φήμες για ένταση μεταξύ της Markle και του επιτελείου της, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η σχέση του ζευγαριού με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ταραχώδης. Aλλά δεν είναι μόνο η οικογένεια που τους τα έχει "μαζεμένα".

Σύμφωνα με ένα νέο απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο του Gyles Brandeth, «Elizabeth: An Intimate Portrait», η κόντρα συνεχίζει να γίνεται πιο ξεκάθαρη και μάλιστα δεν αφορά μόνον τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Όποτε τα ονόματα του δούκα και της δούκισσας του Sussex εμφανίζονται σε συζητήσεις στο παλάτι, οι αυλικοί τα αποφεύγουν και αλλάζουν θέμα ή τους αναφέρουν ως “τα άτομα που ζουν στο εξωτερικό”», αποκαλύπτει ο Brandeth στο βιβλίο. Τι ψυχρό παρατσούκλι, σωστά;

Πρίγκιπας Harry: Αυτή είναι η reality star με την οποία είχε μοιραστεί ένα παθιασμένο φιλί, και μετά εξαφανίστηκε

Το βιβλίο προσθέτει, «Όταν ο Ηarry και η Μeghan αναφέρονται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, απλά χαμογελούν για λίγο και λένε “τους ευχόμαστε τα καλύτερα” και τίποτα άλλο.» Τίποτα άλλο;

Τα νέα για το βιβλίο που επικεντρώνεται στη βασίλισσα Ελισάβετ, έρχονται σε μια σημαντική στιγμή για το ζευγάρι, καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ στο Netflix ενώ αναμένονται και τα απομνημονεύματα του Harry.

Σύμφωνα με τον ειδικό βασιλικών θεμάτων Nick Bullen, οι λεπτομέρειες γύρω από τα δύο project είναι «ένα πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό». Mάλιστα είπε στο Us Weekly, «Το Netflix έχει πληρώσει πολλά χρήματα για αυτό το ντοκιμαντέρ. Οπότε, ο Harry και η Μeghan θα πρέπει να πουν περισσότερα πράγματα από το “Περνάμε μια υπέροχη ζωή στο Montecito και αγαπάμε ο ένας τον άλλον”».

Πρίγκιπας William: Γιατί είναι έξαλλος με το «The Crown» και το Netflix

Ο Bullen πρόσθεσε επίσης ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η υπόλοιπη οικογένεια «προετοιμάζονται απόλυτα» για τα επακόλουθα. «Η ιστορία μας έχει δείξει ότι όταν οι Sussexes μιλούν, μπορούν να εκσφενδονίσουν μερικές πολύ σοβαρές κατηγορίες», είπε.

Ω, ναι!

Νικολέτα Μακρή