Meghan Markle: Ολοκλήρωσε τα Podcast της με έναν στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου και το μήνυμα ήταν σαφές

01.12.2022
Meghan Markle: Ολοκλήρωσε τα Podcast της με έναν στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου και το μήνυμα ήταν σαφές
«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος», είπε κλείνοντας τη σειρά των Podcasts της στο Spotify η δούκισσα του Sussex και όλος κόσμος, σήμερα, επαναλαμβάνει τους στίχους του έλληνα ποιητή.

Archetypes έχει ονομάσει τα Podcasts της η Meghan Markle και η αναφορά στην Ελλάδα ξεκινά από εκεί, για να ολοκληρωθεί με... νόημα (ελληνικό και πάλι) μέσα από το δίστιχο ποίμα του Ντίνου Χριστιανόπουλου που "δανείστηκε" για το φινάλε τους.

«και τι δεν κάνατε για να με θάψετε / όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος» έγραφε ο έλληνας ποιητής το 1978, μέσα στον κύκλο ποιημάτων «Το κορμί και το σαράκι», το οποίο έχει μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες, το ίδιο είπε και η Meghan στο τέλος του 12ου Spotify podcast της.

Φινάλε με νόημα, λοιπόν για τη δούκισσα του Sussex η οποία, προφανώς ήθελε να κάνει "θόρυβο" και τα κατάφερε. "Αισθάνομαι ορατή. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι χρησιμοποιώντας τη φωνή μου θα ένιωθα ορατή αλλά αυτό συμβαίνει", είπε η Meghan πριν φτάσει στο "αντίο" της.

H Meghan Markle νιώθει "Wallis Simpson" στην τοποθεσία "παντού και πάντα" - και δεν κρατά ούτε τα προσχήματα

"Πολλά φεγγάρια πριν είχα ακούσε μία ρήση που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα ειδικά καθώς μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια όπου μερικοί προσπαθούν να σας στριμώξουν και ρόλους και στερεότυπα που σας αποδίδονται αλλά δεν σας ταιριάζουν στο σύνολο", είπε και ήρθε το παραπάνω δίστιχο με το μήνυμα σαφές, ότι δεν έχουμε ακούσει την τελευταία λέξη από το στόμα της! Λαμβάνει το Μπάκιγχαμ, άραγε;