Οι Sussexes, ο πόλεμος που κήρυξαν στον William και την Kate και οι Kardashians

02.12.2022
Οι Sussexes, ο πόλεμος που κήρυξαν στον William και την Kate και οι Kardashians
Ένα μόλις 24ωρο μετά την προβολή (που μόνο τυχαία δεν πρέπει να ήταν) του πρώτου trailer για το ντοκιμαντέρ που ετοίμασαν ο Harry και η Meghan για το Netflix, βασιλικές πηγές κοντά στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά και μεγάλη μερίδα των royal fans υποστηρίζουν ότι ο πόλεμος μεταξύ των δύο ζευγαριών έχει κηρυχθεί και επίσημα.

Μεγάλο θέμα της χθεσινής ημέρας, που συνεχίζει και σήμερα, φυσικά, είναι το trailer του ντοκιμαντέρ "Harry and Meghan" του Netflix που δόθηκε στη δημοσιότητα με την ένδειξη "Προσεχώς" και ουχί συγκεκριμένη ημερομηνία προβολής. Το γεγονός αυτό και μόνο προκαλεί ερωτηματικά ως προς το timing του release που συνέπεσε (όλως τυχαίως;) με τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης του William και της Kate στις ΗΠΑ, την οποία σύμφωνα με βάσιμες υποψίες ήθελαν να επισκιάσουν!

Είτε πρόκειται για κίνηση στρατιγικής ή όχι, δεν χωρά αμφιβολία πως οι Sussexes κόβουν κάθε ελπίδα για τυχόν γεφύρωση του τεράστιου χάσματος που έχουν δημιουργήσει ανάμεσα στους ίδιους και τη royal οικογένεια του Harry.

Πηγές κοντά στους Waleses πάντως, μιλούν ξεκάθαρα για "κήρυξη πολέμου" ενώ παρομοιάζουν τους Sussexes με τους Kardashians "που μιλούν συνέχει για τον εαυτό τους προκειμένου να βγάλουν χρήματα".

Ιδού και το trailer όπου μεταξύ των πολλών ιδιωτικών εικόνων που μοιράζεται το ζεύγος, ξεχωρίζει και μία φωτογραφία του William και της Kate, πράγμα που καθιστά σαφές ότι στο ντοκιμαντέρ θα αναλυθεί και η μεταξύ τους σχέση.

Όπως μπορεί κανείς εύκολα να δει στα σχόλια που ακολούθησαν στην ανάρτηση του trailer στα social media του Netflix, οι αντιδράσεις ήταν πολύ αιχμηρές και εστιάζουν στην υποκρισία και παραδοπιστία που πολύς κόσμος θεωρεί ότι χαρακτηρίζει το ζευγάρι.

Από τη μία εγκατέλειψαν τις βασιλικές υποχρεώσεις για να ζήσουν μια ιδιωτική ζωή μακριά από τον κόσμο, από την άλλη, δεν έχουν συνέντευξη, podcast, και talk show που να μην "τιμήσουν", για να μην αναφερθούμε φυσικά στο εν λόγω τοκιμαντέρ και το βιβλίο του Harry που αναμένεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά -πολύ σύντομα κιόλας καθώς η ημερομηνία διάθεσής του έχει οριστεί η 10η Ιανουαρίου 2023.

Προφανώς οι Sussexes εξηγούν όλες αυτές τις κινήσεις ως μέσα για να εξασφαλίσουν την οικονομική ανεξαρτησία που τόσο ήθελαν εξαρχής, ωστόσο, δεν μπορεί παρά να μην αναρωτηθεί κανείς για τα ουσιαστικά κίνητρά τους, καθώς είναι ξεκάθαρο πως κάθε ένα βήμα τους προς αυτή την κατεύθυνση κάνει την όποια εξομάλυνση με τους royal συγγενείς πιο οριστικά αδύνατη!

Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω να ακούσετε την αλήθεια από εμένα» - Το διάγγελμα

Όσο για τους Waleses; Ο William και η Kate συνεχίζουν την επίσημη επίσκεψή τους στις ΗΠΑ διατηρώντας το "ατσαλάκωτο" όμως πολύ προσιτό προφίλ τους σε κάθε τους εμφάνιση και κερδίζουν τις εντυπώσεις από άλλο -χωρίς αμφιβολία- επίπεδο!

Ζωή Κίττα