Harry & Meghan: Βασιλικοί ρεπόρτερ κατηγορούν το Netflix ότι χρησιμοποίησε ανακριβείς φωτογραφίες στο trailer του ντοκιμαντέρ

07.12.2022
Harry & Meghan: Βασιλικοί ρεπόρτερ κατηγορούν το Netflix ότι χρησιμοποίησε ανακριβείς φωτογραφίες στο trailer του ντοκιμαντέρ
Και ενώ όλοι μετρούν αντίστροφα μέχρι την Πέμπτη που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan, τα "όργανα" έχουν ήδη αρχίσει.

Σε κάποια σημειο του δεύτερου, ακόμη πιο εκρηκτικού trailer, o πρίγκιπας Harry ακούγεται να λέει τα εξής: «Υπάρχει μια ιεραρχία στην οικογένεια. Ξέρετε, υπάρχουν διαρροές, αλλά υπάρχει και φύτεμα ιστοριών».

Αυτή η κατηγορία/αποκάλυψη συνδυάζεται με πλάνα με την Meghan και τον Harry να φωτογραφίζονται με τον γιο τους Archie στο σπίτι του Αρχιεπισκόπου Desmond Tutu στο Κέιπ Τάουν ενώ βρίσκονταν σε βασιλική περιοδεία. Και όπως φαίνεται, αρκετοί εκπρόσωποι του Τύπου έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους με τη χρήση της φωτογραφίας.

Ο βασιλικός ρεπόρτερ Robert Jobson, ο οποίος γράφει για την Evening Standard, έγραψε στο Twitter: «Αυτή η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε από το @Netflix, τον Harry και τη Μeghan για να υποδηλώσει εισβολή από τον Τύπο είναι μια πλήρης παρωδία. Τραβήχτηκε από μια διαπιστευμένη θέση στην κατοικία του Αρχιεπισκόπου Τutu στο Κέιπ Τάουν. Μόνο 3 άτομα ήταν στη διαπιστευμένη θέση. Οι Harry και Meghan συμφώνησαν με τη θέση. Ήμουν εκεί».

Οι ισχυρισμοί του, μάλιστα, υποστηρίχθηκαν και από τον ρεπόρτερ του ITV, Chris Ship:

Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν επιμελήθηκαν μόνοι τους αυτό το trailer. Επιπλέον, η ανακρίβεια της συγκεκριμένης εικόνας στο trailer δεν υποβαθμίζει το πολύ πραγματικό γεγονός ότι αυτοί οι δύο έχουν κυνηγηθεί από φωτογράφους σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Το Netflix δεν φαίνεται να έχει σχολιάσει τις ανησυχίες σχετικά με την ακρίβεια των trailer, αλλά κυκλοφόρησε την ακόλουθη juicy δήλωση σχετικά με τo ντοκιμαντέρ:

«Σε μια άνευ προηγουμένου και σε βάθος σειρά ντοκιμαντέρ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μοιράζονται την άλλη όψη του υψηλού προφίλ love story τους. Σε έξι επεισόδια, η σειρά εξερευνά τις κρυφές μέρες της πρώιμης ερωτοτροπίας τους και τις δυσκολίες που τους οδήγησαν να νιώσουν αναγκασμένοι να αποχωρήσουν από τους ρόλους τους της πλήρους απασχόλησης στον θεσμό.

Με σχόλια από φίλους και συγγενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν μιλήσει ποτέ ξανά δημόσια για όσα είδαν και ιστορικούς που συζητούν την κατάσταση της Βρετανικής Κοινοπολιτείας σήμερα και τη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο, η σειρά κάνει περισσότερα από το να φωτίζει την ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού, δίνει μια εικόνα του κόσμου μας και του πώς συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον. Από την αναγνωρισμένη από τους κριτικούς, δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ και βραβευμένη με Emmy σκηνοθέτιδα Liz Garbus, το Harry & Meghan είναι μια ματιά που δεν έχουμε ξαναδεί σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στην ιστορία».

Harry & Meghan: Το νέο teaser για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix και μια απορία για το "στημένο" της υπόθεσης

Το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan θα κυκλοφορήσει στο Netflix αυτή την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει τα 3 πρώτα επεισόδια και το δεύτερο, με τα υπόλοιπα 3 θα ακολουθήσει την επόμενη Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου.