Harry & Meghan: Γιατί υπάρχουν φόβοι ότι στο στόχαστρο του ντοκιμαντέρ θα μπει η πριγκίπισσα Kate

08.12.2022
Harry & Meghan: Γιατί υπάρχουν φόβοι ότι στο στόχαστρο του ντοκιμαντέρ θα μπει η πριγκίπισσα Kate
To ντοκιμαντέρ των Sussexes, Harry & Meghan, σήμερα, Πέμπτη 8/12/2022 στο Netflix και ένας από τους φόβους που έχει προκαλέσει στο παλάτι είναι ότι η Kate Middleton και η Meghan Markle θα «βρεθούν αντιμέτωπες».

Η Telegraph αναφέρει ότι οι δούκισσες «αναμένεται να τοποθετηθούν η μία απέναντι στην άλλη στο ντοκιμαντέρ των έξι επεισοδίων» ως ένας τρόπος για να τονιστεί ότι οι Sussexes δεν είχαν «καμία επιλογή παρά να εγκαταλείψουν τη βασιλική ζωή».

Η εφημερίδα προσθέτει ότι η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης στο θέμα της Kate και της Meghan θα «ερευνηθεί» και θα υπάρξουν πρόσθετες πλήροφορίες από τους «ομιλητές» σχετικά με την έλλειψη προστασίας από τον Τύπο. Αυτοί οι συνεντευξιαζόμενοι (τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί) φέρονται να εμβαθύνουν στους ισχυρισμούς του πρίγκιπα Harry ότι υπάρχει ένα «αόρατο συμβόλαιο» μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των ταμπλόιντ ΜΜΕ στην Αγγλία.

Μια πηγή είπε στην The Telegraph ότι «Κάποιοι τώρα συμπεριφέρονται σαν η πριγκίπισσα να μην είχε ποτέ κακή δημοσιότητα. Αυτό και η ιδέα ότι η Meghan ήταν ανυπεράσπιστη, απλά δεν είναι αλήθεια». Εν τω μεταξύ, μια άλλη πηγή προσθέτει: «Ξανά τα ίδια».

Να θυμίσουμε ότι το Harry & Meghan θα είναι έξι ολόκληρα επεισόδια και περιγράφεται ως «πρωτοφανές και σε βάθος».

Επίσης δεν είναι ακόμα σαφές ποιον εξασφάλισε το ντοκιμαντέρ για πρόσθετες συνεντεύξεις, αλλά το δελτίο τύπου σημειώνει ότι θα συμμετάσχουν «ιστορικοί που συζητούν την κατάσταση της Βρετανικής Κοινοπολιτείας σήμερα και τη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο». Τα τρία πρώτα επεισόδια της εκπομπής βγαίνουν στις 8 Δεκεμβρίου, οπότε ετοιμάσου!