Κάρολος και Καμίλα: Το μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

03.03.2023
Κάρολος και Καμίλα: Το μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη
Ο βασιλιάς της Βρετανίας δεν έμεινε ασυγκίνητος από το ολέθριο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες Έλληνες και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Οι σχέσεις του βασιλιά Καρόλου με τη χώρα μας είναι γνωστές, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα αρκετές φορές. Η πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη που, μέχρι στιγμής, άφησε πίσω της 57 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και αγνοούμενους ήταν σοκαριστική και για εκείνον, όπως φαίνεται από το μήνυμα που στέλνει μέσα από το Γραφείο του.

"Οι σκέψεις, οι προσευχές και η συμπάθεια από καρδιάς πηγαίνει σε όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή την αποτρόπαια τραγωδία. Η σύζυγός μου και εγώ σοκαριστήκαμε και λυπηθήκαμε βαθιά από την είδηση ​​του φρικτού δυστυχήματος με τα δύο τρένα στη Βόρεια Ελλάδα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων εκείνων που έχασαν τόσο τραγικά τη ζωή τους"

Τραγωδία στα Τέμπη: "Παίρνω το παιδί τηλέφωνο, αλλά δεν απαντάει" - Όταν ο χειρότερος εφιάλτης σου γίνεται πραγματικότητα

charles1.jpg

Το πρόγραμμα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, οι Sussexes και τα δύο παράδοξα ρεκόρ

Ο βασιλιάς Κάρολος, αυτό τον καιρό ετοιμάζεται για τη Στέψη του που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου, όμως τα έχει τα προβλήματά της. Αφενός ο "πονοκέφαλος" με τον γιο του Harry και τη σύζυγο εκείνου, Meghan Markle συνεχίζεται ισχυρός ενώ, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό της μεγάλης ποπ συναυλίας που έχει εξαγγελθεί για τους εορτασμούς φέρονται να έχουν "φάει πόρτα" από πολλά μεγάλα ονόματα της βρετανικής ποπ σκηνής, όπως, για παράδειγμα, ο sir Elton John, η Adele, ο Ed Sheeran και ο Robbie Williams.

Όσο για τους Sussexes; Οι φήμες θέλουν τον Κάρολο να μην τους περιλαμβάνει τελικά στις λίστες με τους καλεσμένους καθώς εκτός από τον θυμό του για τα όσα "έσυρε" για το Μπάκιγχαμ ο μικρός του γιος μέσα από το βιβλίο του, το Spare, υπάρχει σοβαρή η ανυσηχία ότι η παρουσία τους στην τελετή θα επισκιάσει και την ίδια την τελετή!

Αυτές οι φήμες μένει να επιβεβαιωθούν, όμως αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Κάρολος έδιωξε, πρόσφατα, τον Harry και τη Meghan από το σπίτι που τους είχε παραχωρήσει στο παλάτι. Αναμένεται η συνέχεια.