Ο Harry και η Meghan πήραν το προσκλητήριο για τη στέψη αλλά αυτό που έκαναν μετά ανάβει κι άλλες φωτιές

06.03.2023
Ο Harry και η Meghan πήραν το προσκλητήριο για τη στέψη αλλά αυτό που έκαναν μετά ανάβει κι άλλες φωτιές
photo: youtube
Δυο μήνες ακριβώς πριν από την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και το πολυπόθητο προσκλητήριο έφτασε στα χέρια των Sussexes. Μένει να δούμε τι θα κάνουν εκείνοι τώρα που η "μπάλα" είναι στο δικό τους "γήπεδο".

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ', τον περασμένο Οκτώβρη ξεκίνησε και η φημολογία σχετικά με το αν και πώς θα έδιναν το "παρών" σε αυτή ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan.

Ύστερα από τόσους μήνες, λοιπόν έγινε γνωστό και επίσημα ότι οι Sussexes έλαβαν την πρόσκληση, όμως, όπως μετέφερε ο εκπρόσωπό τους, δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη ότι θα παραβρεθούν.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο δούκας έλαβε πρόσφατα ηλεκτρονική αλληλογραφία από το γραφείο της Αυτού Μεγαλειότητας σχετικά με τη στέψη", ανακοινώνει ο εκπρόσωπος των Sussexes, συμπληρώνοντας, όμως ότι "δεν θα δώσουν στη δημοσιότητα την άμεση απόφασή τους σχεδικά με το αν παραβρεθούν ή όχι".

Εν αναμονή της αποδοχής ή μη της πρόσκλησης από τον Harry και τη Meghan τη στιγμή που είναι ηλίου φαεινότερο ότι ουδείς στο Μπάκιγχαμ θα ήθελε να τους δει μπροστά του αφενός λόγω της τόσης "χολής" που έσταξαν με όποιον τρόπο μπορούσαν για όλο το παλάτι, αφετέρου γιατί η παρουσία τους και μόνο εκεί ίσως (σίγουρα δηλαδή) αποπροσανατόλιζε το ενδιαφέρον του κοινού από την πραγματική ουσία της ημέρας.

{https://www.instagram.com/p/CogABOnMAbT/}

Ίσως η Meghan και ο Harry χρησιμοποιήσουν τα γενέθλια του γιου τους, Archie, που συμπίπτουν (βολικότατα, θα έλεγε κανείς) με την ημερομηνία της στέψης για να αρνηθούν. Ίσως πάλι να μη θέλουν, με τίποτα, να χάσουν την ευκαιρία (και τι ευκαιρία!) να προκαλέσουν μια αναταραχή, να αποδεχτούν, απλά, την πρόσκληση και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει!

Θα δείξει.

Προς το παρόν ο βασιλιάς Κάρολος έχει άλλα προβλήματα καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν μπορεί να "σταυρώσει" performer για performer για τη μεγάλη pop συναυλία που έχει προαναγγείλει ότι θα κάνει με την αφορμή.

Θυμίζουμε ότι στην τελετή στέψης ο Κάρολος θα έχει στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του, Καμίλα, της οποίας η στέψη ως βασιλική σύντροφος (Queen Consort) θα τελεστεί επίσης, ενώ πρόσφατα ζήτησε από τους Sussexes να αδειάσουν το σπίτι που τους είχε παραχωρήσει στο Παλάτι, το Frogmore Cottage με τις φήμες να θέλουν το αγρόκτημα να πηγαίνει στον πρίγκιπα Andrew.

{https://twitter.com/RoyalFamily/status/1579879580734787592}

Ο Κάρολος αποδέχεται την τιμή να γίνει βασιλιάς και τιμά με τη σειρά του, δημόσια, τη γυναίκα της ζωής του

Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2023 - 15:22