Βασιλιάς Κάρολος: Η απροσδόκητη παραχώρηση σε Harry και Meghan - Τι τους προσφέρει

Βασιλιάς Κάρολος: Η απροσδόκητη παραχώρηση σε Harry και Meghan - Τι τους προσφέρει
Tα τελευταία νέα από το μέτωπο της βασιλικής οικογένειας, είναι ότι ο βασιλιάς Κάρολος προσκάλεσε τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στην τελετή στέψης του ενώ πριν από λίγες μέρες τους είχε ζητήσει να αδειάσουν το Frogmore Cottage (για να το παραχωρήσει στον πρίγκιπα Andrew). Όμως υπάρχει ακόμα μια εξέλιξη.

Ο Κάρολος φέρεται να προσπαθεί να επανορθώσει για την αναστάτωση που προκαλεί στους Sussexes με το Frogmore Cottage, κάνοντας έναν απροσδόκητο συμβιβασμό για τη στέγαση του ζευγαριού όταν θα ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

{https://www.instagram.com/p/CpU8DCasNsL/}

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της DailyMail, κι ενώ ο Harry και η Meghan πρόκειται να παραδώσουν τα κλειδιά τους για το εξοχικό σπίτι μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο Κάρολος φέρεται να προτίθεται να τους δώσει ένα άλλο χώρο για να μένουν κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους στην πατρίδα του πρίγκιπα.

Και αυτός ο χώρος είναι στο ίδιο το παλάτι καθώς ο βασιλιάς σκοπεύει να προσφέρει στο ζευγάρι την παλιά σουίτα του Andrew στην οποία έμενε εκείνος για περισσότερα από 20 χρόνια, αλλά πρόκειται να μετακομίσει σύντομα στο εξοχικό. Θα αλλάξουν δηλαδή σπίτια μεταξύ τους.

{https://www.instagram.com/p/Cpcxr3iI2Ng/}

Μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα: «Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι έξαλλος, όπως και ο William. Αλλά ο βασιλιάς δεν είναι κακός άνθρωπος. Δεν επιθυμεί να δει τον αδερφό του, Andrew, άστεγο ή άπορο. Ούτε επιθυμεί να στερήσει από τους Sussexes μια βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Λονδίνο τους ταιριάζει καλύτερα. Οι Sussexes ήθελαν πάντα δωμάτια στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Θα μπορούσαν να έχουν εκεί τα παλιά δωμάτια του Andrew, τα οποία αυτή τη στιγμή εκκενώνονται».

Σύμφωνα με βασιλικούς εμπειρογνώμονες αυτό το σχέδιο στέγασης είναι μέρος των προθέσεων του Καρόλου να αφαιρέσει τα υπερβολικά προνόμια από τους μη εργαζόμενους βασιλικούς. Παράλληλα με τον αδελφό του, τον γιο του και τη νύφη του, γίνονται επίσης συζητήσεις για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William που προτίθενται να εγκαταλείψουν το εξοχικό στο Adelaide για κάτι μεγαλύτερο ενώ η πριγκίπισσα Beatrice θα μετακομίσει στο πρώην σπίτι του διαδόχου πριν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Στεγαστικοί πονοκέφαλοι για τον βασιλιά που πρέπει να «βολέψει» μια τόσο πολυμελή οικογένεια.