Ο Harry και η Meghan βάπτισαν τη Lilibet - Η αποκάλυψη για την πρόσκληση που έστειλαν στον Μπάκιγχαμ

08.03.2023
Ο Harry και η Meghan βάπτισαν τη Lilibet - Η αποκάλυψη για την πρόσκληση που έστειλαν στον Μπάκιγχαμ
Και ενώ το ενδιαφέρον των royal fans στρέφεται προς Μάιο μεριά και συγκεκριμένα στο αν οι Sussexes παραβρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου εκείνοι προχώρησαν κανονικά με τα δικά τους σχέδια.

Σύμφωνα με το People ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βάπτισαν την 21ός μηνών κόρη τους, στην περασμένη Παρασκευή σε μία κλειστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους στο Montecitο της Καλιφόρνια.

Η έκδοση είχε την πληροφορία και ύστερα από επικοινωνία τους με τον εκπρόσωπο των Sussexes πήραν και την επιβεβαίωση. "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πριγκίπισσα Lilibet Diana βαπτίστηκε την Παρασκευή, 3 Μαρτίου από τον Αρχιεπίσκοπο του Λος Άντζελες, Αιδεσιμότατο Rev John Taylor", δήλωσε ο εκπρόσωπος ενώ η αρχική πηγή του People συμπλήρωσε πως στην τελετή παραβρέθηκαν περίπου 20 - 30 άτομα μεταξύ των οποίων η μητέρα της Meghan, Doria Ragland, ο νονός της νεοφώτιστης γαλαζοαίματης, Tyler Perry και η νονά της τής οποίας, όμως, η ταυτότητα παραμένει ακόμη μυστική.

{https://www.instagram.com/p/CeelNvSgZJB/}

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Meghan και ο Harry έστειλαν πρόσκληση τόσο στον παππού της μικρής, βασιλιά Κάρολο, όσο και στους θείους της, William και Harry, όμως κανείς τους δεν παραβρέθηκε.

Όσο για τον royal τίτλο που έχει μικρή, θυμίζουμε ότι από τη στιγμή που ο Κάρολος έγινε μονάρχης μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισας Ελισάβετ, τον περασμένο Σεπτέμβρη και σύμφωνα με νόμους που είχε θεσπίσει ο βασιλιάς Γεώργιος V το 1917, ο Archie (3) και η αδελφή απέκτησαν τη δυνατότητα να ονομάζονται πρίγκιπας και πριγκίπισσα αντίστοιχα.

Το θέμα για το αν παραβρεθούν στη στέψη του βασιλιά στις 6 Μαΐου, πάντως, οι Sussexes παραμένει ανοικτό. Όπως επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, το ζευγάρι έλαβε επίσημα πρόσκληση από το Παλάτι, όμως οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει αν παραβρεθου΄ν ή όχι. Εν αναμονή...