Doria Ragland: 4 πράγματα που θα ήθελες να ξέρεις για τη μητέρα της Meghan Markle

09.03.2021
Doria Ragland: 4 πράγματα που θα ήθελες να ξέρεις για τη μητέρα της Meghan Markle
Κι ενώ η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Ηarry έχουν κόβουν σιγά σιγά ακόμη και την τελευταία σχέση με τη βασιλική οικογένεια, φαίνεται ότι παραμένουν πολύ κοντά με τη μητέρα της δούκισσας του Sussex, η οποία φροντίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ βοηθώντας το ζευγάρι στη φροντίδα του μικρού Archie.

Στον απόηχο του σάλου που προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησαν στην Oprah Winfrey οι Sussexes, εμείς γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τον έναν και μοναδικό άνθρωπο που, αυτή τη στιγμή, καλύπτει την έννοια της οικογένειας για εκείνους: τη μητέρα της νύφης!

Ο περισσότερος κόσμος γνώρισε την Doria Ragland όταν συνόδευσε την Meghan στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για τον γάμο της ενώ στη συνέχεια κάθισε απέναντι από τη βασίλισσα κατά τη διάρκεια της τελετής. («Η Doria υποστηρίζει ότι το πιο αξιοσημείωτο γεγονός του γάμου, φυσικά αφού παρακολούθησε την κόρη της να λέει "I do" στον άντρα που αγαπάει, ήταν η συνάντηση με τη βασίλισσα», ανέφερε μια πηγή στο US Weekly).

Οι γονείς της Meghan χώρισαν όταν εκείνη ήταν έξι ετών και η ίδια μιλάει συχνά για τη σχέση με την μητέρα της λέγοντας ότι είναι η «καλύτερη φίλη» της. Από την άλλη, η μητέρα της δεν έχει μιλήσει ποτέ δημοσίως για το ζευγάρι και έχει δημιουργήσει έναν στενό δεσμό με τον γαμπρό και τον εγγονό της.

Ποια είναι, λοιπόν, τα 4 στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις για την Doria Ragland

Η μαμά της Meghan είναι πολύ προσγειωμένη

Σε μια ανάρτηση στο lifestyle site που διατηρούσε η Meghan, The Tig (που πήρε το όνομά του από το αγαπημένο της κρασί), η πρώην ηθοποιός έκανε ένα χαριτωμένο αφιέρωμα στην Doria: «Ράστα, σκουλαρίκι στη μύτη, εκπαιδεύτρια γιόγκα. Κοινωνικός λειτουργός. Ελεύθερο πνεύμα. Ερωτευμένη με τα πατατάκια & τις τάρτες λεμονιού. Και αν ο DJ βάλει το «Call Me» του Al Green, ξέχασέ τη. Θα περιστρέψει τους γοφούς της στον πιο γλυκό χορό που έχεις δει ποτέ, λικνίζοντας το κεφάλι της και χτυπώντας τα δάχτυλά της στο ρυθμό σαν να χορεύε από την κοιλιά της μαμάς της. Και θα χαμογελάσεις. Θα την κοιτάξεις και θα νιώσεις χαρά. Μιλάω για τη μαμά μου».

Διάβασε και αυτό και θυμήσου τι συνέβη στον γάμο της Meghan και του Harry: "Άρχοντας" ο πρίγκιπας Κάρολος!

Έχει βρει το πιο χαριτωμένο ψευδώνυμο για την Meghan: «Λουλούδι»

Η Meghan ανέφερε το παρατσούκλι σε μια ανάρτηση στο website της. «Με ρωτάτε συχνά πώς μπορώ να βρίσκομαι μεταξύ δύο αντιφατικών κόσμων - έναν στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, βασισμένο στον πλούτο και την ικανοποίηση και τον άλλο στην ανθρωπιστική εργασία. Για μένα, το ερώτημα δεν είναι το πώς μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά «το πώς δεν μπορείς» έγραψε. «Δεν ξέρω, Λουλούδι. Aπλά γεννήθηκες έτσι». Αυτή είναι η απάντηση της μαμάς μου στην προαναφερθείσα ερώτηση και είναι η ενδεικτική των χαρακτηριστικών μου αφού με ξέρει τόσο καλά: ισχυρογνώμων, δυναμική και με μια βαθιά επιθυμία να επηρεάσω την αλλαγή. (Και ναι, με αποκαλεί, «Λουλούδι»).

Η Doria είναι κοινωνική λειτουργός και εκπαιδεύτρια γιόγκα

«Η μαμά μου είναι εκπαιδεύτρια γιόγκα, αλλά κάνει και κοινωνική εργασία, και εργάζεται ειδικά με τη γηριατρική κοινότητα», δήλωσε η Meghan στο Glamour το 2017. «Παρακολουθούσα πάντα τη φροντίδα που πρόσφερε, αλλά την ίδια στιγμή, η μαμά μου ήταν πάντα ελεύθερο πνεύμα».

Αυτή και ο Harry έχουν πολύ καλή σχέση

Σε συνέντευξή του στο BBC, ο δούκας του Sussex είπε, «Η μαμά της είναι καταπληκτική!» Η Meghan γνώρισε τη μητέρα της στον Harry από νωρίς και συναντήθηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους- παρακολούθησαν ακόμη μαζί και τους αγώνες Invictus το 2016, τους οποίους ίδρυσε ο Harry.