Βασίλισσα Ελισάβετ για Harry και Meghan: Τσίρκο - έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ

08.03.2021
Βασίλισσα Ελισάβετ για Harry και Meghan: Τσίρκο - έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ
Η σκληρή στάση της βασίλισσας προς το εγγονό της

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle, από την Oprah προκάλεσε την αρνητική αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ και έχει ανοίξει μέτωπα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το ζευγάρι προσπαθεί να πείσει το κοινό πως "μαρτύρησε" ζώντας μαζί και μέσα στη βασιλική οικογένεια, με τους αξιωματούχους του παλατιού να κατηγορούν τους Sussex πως ξεκίνησαν πόλεμο με την βασιλική οικογένεια και να προειδοποιούν ότι οι αποκαλύψεις που έκαναν θα γυρίσουν εις βάρος τους.

Πηγές από τη βασιλική οικογένεια αναφέρουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν παρακολούθησε ούτε και σκοπεύει να παρακολουθήσει τη συνέντευξη, καθώς "έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθεί". Αρκετοί βασιλικοί εμπειρογνώμονες έχουν χαρακτηρίσει τη συνέντευξη ως "τσίρκο", τονίζοντας πως η βασίλισσα δεν σπαταλάει τον χρόνο της με τέτοιες υποθέσεις.

Δες και αυτό: Η Meghan Markle σε ανοιχτή σύγκρουση με το Παλάτι - Η επίθεση και η πρωτοφανής απάντηση από το Μπάκιγχαμ

Μια πηγή κοντά στη Βασίλισσα δήλωσε: "Η Αυτού Μεγαλειότητα έχει πολλά πράγματα να ασχοληθεί. Δεν νομίζω ότι περιμένει κανείς από την 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ να παρακολουθήσει τη συνέντευξη. Δεν θα το κάνει".