Meghan και Harry: Το Παλάτι απάντησε (αν και δυο μέρες αργότερα) στη συνέντευξη που προκάλεσε σεισμό

09.03.2021
Meghan και Harry: Το Παλάτι απάντησε (αν και δυο μέρες αργότερα) στη συνέντευξη που προκάλεσε σεισμό
Μόλις δόθηκε στα ΜΜΕ η σχετική, επίσημη ανακοίνωση.

Δύο εικοσιτετράωρα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησαν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle στην Oprah Winfrey, με την οποία, στην ουσία, "έβγαλαν τα άπλυτα του παλατιού" στη φόρα, και αφού οι φήμες ήθελαν την ίδια τη βασίλισσα να καθυστερεί μια σχετική ανακοίνωση, είχαμε μόλις την επίσημη, βασιλική αντίδραση.

H ακόλουθη ανακοίνωση εκδόθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εκ μέρους της βασίλισσας

Σύσσωμη η οικογένεια λυπήθηκε πολύ μαθαίνοντας την πλήρη έκταση του πόσο δύσκολα ήταν τα περασμένα χρόνια για τον Harry και τη Meghan.
Τα θέματα που εγεγέρθησαν, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τη φυλή, είναι ανησυχητικά. Παρόλο που μερικές μνήμες μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν απο την οικογένεια ιδιωτικά.
Ο Harry, η Meghan και ο Archie θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας

Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, τόσο ο Harry, όσο και η Meghan, ξεχώρισαν τη βασίλισσα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας εξ ου, προφανώς, και η απάντηση ήρθε τονισμένα "εκ μέρους της".

Δεν γνώριζαν στο παλάτι την έκταση της δυσκολίας που περνούσαν οι δυο τους τα τελευταία χρόνια, λυπούνται και υπογραμμίζουν τη θέση που έχει η οικογένεια πλάι τους.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ιδιαίτερα η βαρύτητα των καταγγελιών που έκαναν οι Sussexes σχετικά με τον ρατσισμό που βίωσαν λόγω της φυλής της Meghan, όπου υπογραμμίζεται ο "ιδιωτικός" τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Η δούκισσα του Sussex σόκαρε τον κόσμο αποκαλύπτοντας πως τον καιρό που ήταν έγκυος στον Archie, υπήρξαν ανησυχίες σχετικά με το πόσο σκούρο θα ήταν το δέρμα του μωρού. Στην ίδια δεν είχαν τεθεί ποτέ ανοιχτά αυτά τα ζητήματα, όμως ο Harry της τα είχε μεταφέρει, με πόνο ψυχής.

Η αποκάλυψη προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις και η πίεση που δέχτηκε η Oprah ήταν μεγάλη προκειμένου να απαντήσει αν γνώριζε ποιος, ή ποιοι από τη βασιλική οικογένεια ήταν εκείνοι που έθεσαν τέτοιο ζήτημα.

Και η Oprah μοιράστηκε με τη φίλη και συνεργατιδά της στο CBS, Gayle King (και με όλο τον κόσμο, δηλαδή) αυτά που γνώριζε και της είχε πει ο Harry off-camera, ότι δηλαδή αυτές οι ρατιστικές συνομιλίες είχαν να κάνουν με τη βασίλισσα, ούτε τον πρίγκιπα Φίλιππο. Δεν αποκάλυψε, όμως την ταυτότητα εκείνου, ή εκείνων που το έκαναν.

Σύμφωνα με την Evening Standard πάντως, η καθυστέρηση στην έκδοση μιας ανακοίνωσης οφείλεται στον φόβο μήπως "αν γίνει κάποιο λάθος" η Meghan και ο Harry κατονομάσουν τον "υπαίτιο". Και αυτό δεν το θέλει κανείς. Αν λειτούργησε ή όχι η ανακοίνωση αυτή, θα φανεί!