Βασίλισσα Ράνια: Το συγκινητικό βίντεο που αφιέρωσε στην κόρη της μετά τον γάμο της - Ελληνικής καταγωγής ο γαμπρός

13.03.2023
Βασίλισσα Ράνια: Το συγκινητικό βίντεο που αφιέρωσε στην κόρη της μετά τον γάμο της - Ελληνικής καταγωγής ο γαμπρός
Η πριγκίπισσα Iman της Ιορδανίας παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jameel Alexander Thermiotis την Κυριακή και οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι πανέμορφες.

Η 26χρονη Iman είναι το δεύτερο παιδί του βασιλιά της Ιορδανίας Abdulah και της βασίλισσας Ράνιας, αλλά το πρώτο που παντρεύεται. Οι εορτασμοί στη χώρα κράτησαν μέρες και κορυφώθηκαν χθες, Κυριακή 12 Μαρτίου με την επίσημη τελετή του γάμου.

Γαμπρός ο 29χρονος Jameel Alexander Thesmiotis, ο οποίος με καταγωγή από εφοπλιστική οικογένεια της Άνδρου γεννήθηκε στη Βενεζουέλα και είναι ιδρυτής και στέλεχος της εταιρείας κεφαλαίου επιχειρηματικών συμμετοχών, Outbound Ventures, στη Νέα Υόρκη.

princess-iman-jordan-queen-rania-1.jpg

(Photo Handout/Jordanian Royal Court/Getty Images)

Μητέρα και κόρη ντυμένες με δημιουργίες του οίκου Dior εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους ενώ τη νύφη παρέδωσε στο γαμπρό ο μεγάλος της αδελφός και διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Houssein. Ο Houssein είχε στο πλευρό του την αρραβωνιαστικιά του, Rajwa Al Saif, με την οποία πρόκειται επίσης να παντρευτούν μέσα στο 2023 ενώ στην οικογενειακή πόζα στη συνέχεια βλέπουμε μαζί με το βασιλικό ζεύγος, τους νιόπαντρους και το ζεύγος των διαδόχων, την πριγκίπισσα Salma και τον πρίγκιπα Hashem.

jordan.jpg

Φανερά συγκινημένη για τον γάμο της κόρης της η βασίλισσα Ράνια, η οποία είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media μοιράστηκε σήμερα ένα πολύ τρυφερό βίντεο με εικόνες από τη μεγάλη στιγμή της Iman, το οποίο συνόδευσε με μια γλυκύτατη λεζάντα: "Αγαπημένη μου Iman, δεν λέμε αντίο αφού είσαι πάντα μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου. Ο Θεός να σ' έχει καλά".

{https://www.facebook.com/watch?v=1185669865468432}

Λίγες μέρες νωρίτερα η βασίλισσα της Ιορδανίας είχε μοιραστεί ακόμη ένα βίντεο από το Henna Party που είχε οργανώσει στα ανάκτορα προς τιμή της Iman ενόψει του γάμόυ της. Τέτοιες εκδηλώσεις συνηθίζονται στις χώρες αυτές, έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα αλλά προσφέρουν απόλαυση και ψυχαγωγία σε όσους συμμετέχουν.

{https://www.facebook.com/QueenRania/videos/135205462811120}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.03.2023 - 17:12