Harry & Meghan: Το ντοκιμαντέρ αποκάλυψε το όνομα του γνωστού ηθοποιού που είναι νονός της Lilibet

22.12.2022
Harry & Meghan: Το ντοκιμαντέρ αποκάλυψε το όνομα του γνωστού ηθοποιού που είναι νονός της Lilibet
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πάντα ήταν εξαιρετικά επιφυλακτικοί όσον αφορά στις δημόσιες αποκαλύψεις για την κόρη τους, Lilibet, ωστόσο μοιράστηκαν μια σημαντική λεπτομέρεια για αυτήν στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο στενός φίλος του ζευγαριού, ηθοποιός Tyler Perry αποκάλυψε ότι ο Harry και η Markle του ζήτησαν να γίνει νονός της Lili. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα οποιουδήποτε από τους νονούς των παιδιών τους και αφού το ντοκιμαντέρ έριξε φως σε όλα όσα είχε κάνει ο Perry για το ζευγάρι, είναι ξεκάθαρο γιατί του έκαναν αυτή την τιμή.

Η σημασία της φιλίας του Perry για το ζευγάρι ήταν στο επίκεντρο του τελευταίου επεισοδίου του Harry & Meghan. Αφότου ο Harry και η Meghan παραιτήθηκαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2020, εγκαταστάθηκαν στον Καναδά. Στο ντοκιμαντέρ η Μeghan θυμήθηκε τον φόβο τους όταν έμαθαν ότι θα έχαναν την ομάδα ασφαλείας τους λίγο μετά τη μετακόμιση. Τότε ήταν που ανέλαβε ρόλο ο Perry. Η Μeghan είπε ότι είχε μιλήσει με τον Perry μόνο για λίγο στο τηλέφωνο πριν από την βασιλική της έξοδο, αλλά όταν ο ηθοποιός άκουσε ότι εκείνη και ο Ηarry χρειάζονταν ένα ασφαλές μέρος για να μείνουν, τους έφερε στην Καλιφόρνια όπου έμειναν στο σπίτι του για έξι εβδομάδες. Αργότερα ο Harry και η Markle αγόρασαν το σπίτι στο Μοντεσίτο όπου διαμένουν αυτήν τη στιγμή.

Περίπου ένα χρόνο αφότου ο Perry βοήθησε το ζευγάρι να προσαρμοστεί στην αμερικανική ζωή, η Markle γέννησε την κόρη της, Lilibet, το καλοκαίρι του 2021 και αμέσως ήρθε στο μυαλό της ο τέλειος νονός για εκείνη.

Στο Harry & Meghan, ο Perry θυμήθηκε το πώς το ζευγάρι του ζήτησε να γίνει νονός της Lili. «Ήταν πολύ σοβαροί στο τηλέφωνο. Τους λεω "Εντάξει, τι συμβαίνει;" Και είπαν "Λοιπόν, θα θέλαμε να γίνεις ο νονός της Lili"», είπε ο Perry. «Χρειάστηκε να αφιερώσω ένα λεπτό για να το συνειδητοποιήσω και σκέφτηκα: Με τιμά. Θα ήταν τιμή για μένα».

Ωστόσο, ο Perry είχε μια ανησυχία σχετικά με την ανάληψη του νέου τίτλου: «Τους παίρνω πίσω στο τηλέφωνο και λέω, “Mια στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάμε εκεί [στο Ηνωμένο Βασίλειο] και να τα κάνουμε όλα αυτά στην εκκλησία με [τη βασιλική οικογένεια]; Γιατί δεν θέλω να το κάνω αυτό. Ίσως μπορούμε να κάνουμε μια ιδιωτική τελετή εδώ και ας είναι αυτό, αλλά αν πρέπει να το κάνετε εκεί, τότε είναι εντάξει».

Τελικά όλα πήγαν καλά και ο Perry θα είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής του Harry, της Μeghan και της μικρής Lili για τα επόμενα χρόνια.