Η βασίλισσα Καμίλα μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την ασθένεια της Kate - Η υπόσχεση που έδωσε

27.03.2024
Η βασίλισσα Καμίλα μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την ασθένεια της Kate - Η υπόσχεση που έδωσε
5 μέρες με΄τα την ανακοι΄νωση για την ασθένειά της Kate, η πεθερά της, βασίλισσα Καμίλα κάνει μία δημόσια αναφορά στην κατάστασή της και δίνει μία υπόσχεση.

Η Καμίλα επισκέφτηκε το Shrewsbury την Τετάρτη, 27 Μαρτίου και, εύλογα, ρωτήθηκε από πολύ κόσμο για την κατάσταση της υγείας της νύφης της. Κι εκείνη απάντησε σχετικά με το πώς αισθάνεται η Kate.

Στη βόλτα της στην πόλη, η 76χρονη σύζυγος του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει επίσης διαγνωστεί με καρκίνο, συνάντησε δύο νεαρά κορίτσια που είχαν φτιάξει κάρτες και αφίσες για την Kate. Τα κορίτσια ρώτησαν τη βασίλισσα αν μπορούσε να δώσει τις δημιουργίες της στην Kate κι εκείνη τους υποσχέθηκε πως θα το ΄εκανε ευχαρίστως, σημειώνοντας την ίδια στιγμή πως «Ξέρω ότι η Catherine είναι κατενθουσιασμένη από τις ευγενικές ευχές και τη στήριξη».

Με μεγάλη γενναιότητα (αν και ελαφρώς αναγακσμένη) η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και αυτό τον καιρό έχει ξεκινήσει προληπτικές χημειοθεραπείες, οι οποίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο.

Πέθανε ο βασιλιάς Κάρολος; Οι φήμες που το παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει

Θυμίζουμε πως η Kate εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου και μέσα από επίσημη ανακοίνωση, το κοινό ενημερώθηκε για το ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα η οποία επιβεβαιώθηκε ως επιτυχημένη. «Η κατάταση που τότε κρίθηκε μη καρκινική, όμως εξετάσεις που ακολούθησαν αποκάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος», είχε αποκαλύψει τότε η Kate εξηγώντας πως η είδηση ήταν ένα τεράστιο σοκ για τους ίδιους αρχικά, εξ ου και άργησαν να μιλήσουν δημόσια καθώς, κύριο μέλημά τους ήταν να προετοιμάσουν κατάλληλα τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Ύστερα από αυτή την ανακοίνωση έγινε γνωστό επίσης πως η ημερομηνία που επρόκειτο να δούμε την πριγκίπισσα [αμέσως μετά το Πάσχα] σε δημόσια εμφάνιση πήρε παράταση (μάλλον επ' αορίστου). Με το καλό.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.03.2024 - 16:39