Kate Middleton: Μετά τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού ο Απρίλιος έρχεται με πολλές χαρές

05.04.2024
Kate Middleton: Μετά τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού ο Απρίλιος έρχεται με πολλές χαρές
Σε διαδικασία ανάρρωσης ακόμη η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το 2024 ήρθε με μεγάλες δοκιμασίες για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας καθώς τον Ιανουάριο έγινε γνωστό πως τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η πριγκίπισσα Catherine υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και σε δεύτερο χρόνο (διαφορετικό για κάθε περίπτωση) ανακοινώθηκε πως αμφότεροι διαγνώστηκαν με καρκίνο, τον οποίο αντιμετωπίζουν με τις κατάλληλες θεραπείες.

Και ενώ ο βασιλιάς έχει από πολύ νωρίς επιστρέψει, έστω και διακριτικά, στα δημόσια καθήκοντά του, η πριγκίπισσα παραμένει εξαφανισμένη ενώ έχει μιλήσει δημόσια για την κατάστασή της και έχει ζητήσει πίστωση χρόνου προκειμένου, όπως είπε, να αναρρώσει τελείως!

Οι θεωρίες συνωμοσίας κάπως έχουν κοπάσει, όμως δεν έχουν εξαφανιστεί τελείως - απλά άλλαξαν κάπως πλεύση. Η Kate πάντως, με τον William, τα παιδιά τους και τους γονείς της πάντα στο πλευρό της, ακολουθεί θεραπεία με προληπτικές χημειοθεραπείες και προσπαθεί να ανακτήσει δυνάμεις.

{https://www.instagram.com/p/C1cXTzFtdXz/}

Εκτός από το ιατρικό κομμα΄τι της ανάρρωσης, όμως, δεν αποκλείεται ο Απρίλιος να της δώσει και μία ώθηση στο ψυχολογικό κομμάτι καθώς ο μήνας αυτός περιλαμβάνει τρεις ιδιαίτερα ξεχωριστές για εκείνη ημερομηνίες.

Αρχικά, στις 15 Απριλίου έχει τα γενέθλιά του, ο αδερφός της, James Middleton. Ο «μικρός» βρίσκεται πάντα στο πλευρό της αδελφής του και πρόσφατα συγκίνησε τους πα΄ντες με μία ξεχωριστή ανάρτηση που της αφιέρωσε με αφορμή της διάγνωσης του καρκίνου της.

Στις 23 του μήνα η οικογένεια των Wales θα γιορτάσει τα 6α γενέθλιά του βενιαμίν. Πληροφορίες αναφέρουν πως, όπως κάθε χρόνο, το ζεύγος θα δώσει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του σκανταλιάρη και τρισχαριτωμένου πρίγκιπα Louis και μένει μόνο να δούμε αν και φέτος θα έχουν την «υπογραφή» της μαμάς Kate ή λόγω των καταστάσεων θα έχει επιστρατευτεί κάποιος επαγγελματίας.

Πέθανε ο βασιλιάς Κάρολος; Οι φήμες που το παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει

Τέλος στις 29 Απριλίου, θα γιορτάσει τη 13η επέτειο του γάμου της με τον πρίγκιπα William, ο οποίος έχει σταθεί «βράχος» δίπλα της και σε αυτή τη δοκιμασία. Το υπογράμμισε και η ίδια στο στο μήνυμα όπου αναφερόταν στην ασθένειά της: «Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι μεγάλη πηγή ασφάλειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.04.2024 - 14:12