Η Kate αποκαλύπτει πως έχει καρκίνο, μιλά για τις χημειοθεραπείες και ζητά το αυτονόητο

22.03.2024
Η Kate αποκαλύπτει πως έχει καρκίνο, μιλά για τις χημειοθεραπείες και ζητά το αυτονόητο
Τέλος στη φημολογία μηνών σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, έβαλε η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Και ναι, έχει καρκίνο (δεν ανέφερε το είδος, συγκεκριμένα), βρίσκεται στα αρχικά στάδια «προληπτικής χημειοθεραπείας» και... τώρα, ελπίζει να την αφήσουν ήσυχη.

Τέρμα στα σενάρια συνομωσίας. Η Kate είναι άρρωστη, αλλά ζει! Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που ήθελαν κόσμο να έχει μπει μέχρι και μέσα στο νοσοκομείο ψάχνοντας τους ιατρικούς φακέλους της και την έκταση που πήρε η φημολογία σχετικά με το τι της συμβαίνει, η επόμενη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε (ή μάλλον, αναγκάστηκε) να βγει και να μιλήσει η ίδια.

Καθισμένη σε ένα παγκάκι στον κήπο ντυμένη με το γνωστό casual στυλ της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Kate αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη που της έχει δείξει όλο αυτό τον καιρό.

«Ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω, όλους προσωπικά, για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από το χειρουργείο. Ήταν δυο απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για το οποίο είμαι τόσο ευγνώμων», ξεκίνησε η Kate.

«Υποβλήθηκα σε ένα μεγα΄λο χειρουργείο στην κοιλιά για μία κατάταση που τότε κρίθηκε μη καρκινική, όμως εξετάσεις που ακολούθησαν αποκάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος»

Πέθανε ο βασιλιάς Κάρολος; Οι φήμες που το παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει

Συνεχίζοντας αυτό το, πραγματικά, συγκινητικό μήνημα, η 42χρονη πριγκίπισσα παραδέχτηκε ότι η διάγνωση ήρθε ως ένα «τεράστιο σοκ» για εκείνη και τον πρίγκιπα William οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να προστατεύσουν την οικογένεια και τα μικρά παιδιά τους.

« Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει».

«Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου» είπε η Kate ενώ τόνισε πως "Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο. Ελπίζουμε ότι θα το καταλάβετε, Ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου».

{https://www.instagram.com/p/C402JKPtLVB/}

Και ο Κάρολος και η Kate καρκίνο. Κάτι δεν πάει καλά στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μετά τον θάνατο της Ελισάβετ και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Περαστικά ευχόμαστε!

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2024 - 18:29