Kate Middleton: Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της και η δήλωση των Sussexes για τον καρκίνο

23.03.2024
Kate Middleton: Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της και η δήλωση των Sussexes για τον καρκίνο
«Έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί», γράφει, μεταξύ άλλων, ο «μικρός».

Το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια προληπτικής χημειοθεραπείας ενώ ζήτησε να τους επιτραπεί ως οικογένεια να ολοκληρώσουν τη θεραπεία. «Ελπίζουμε ότι θα το καταλάβετε, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», είπε συγκεκριμένα κλείνοντας το βίντεο που μοιράστηκε.

Το βίντεο έβαλε τέλος στις θεωρίες συνωμοσίες που είχαν ξεφύγει τον τελευταίο καιρό, παρόλο που, όντως, έδωσε τροφή για έναν νέο κύκλο συζήτησης που αφορά στο μέλλον της βρετανικής μοναρχίας. Με τον βασιλιά Κάρολο, την πριγκίπισσα Catherine (και τη Sarah Ferguson, για την ιστορία) με καρκίνο, η ανησυχία είναι εύλογη, όμως, τώρα, όντως, θα πρέπει να δοθεί στην οικογένεια των Wales ο χρόνος που ζήτησαν.

Τα μηνύματα συμπαράστασης έφτασαν από παντού και, σίγουρα ξεχωρίζει αυτό του μικρού αδελφού της πριγκίπισσας. Μία ξεχωριστή ανάρτηση χάρισε στην αδελφή του ο James Middleton στην οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από την παιδική τους ηλικία και στη λεζάντα διαβάζουμε το εξής τρυφερό μήνυμα: «Μέσα στα χρόνια έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια θα σκαρφαλώσουμε και αυτό μαζί σου», γράφει ο James αναφερόμενος, προφανώς, στις δυσκολίες που η οικογένεια Middleton αντιμετώπισε δεμένη όλα αυτά τα χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/C41ArAWogQS/}

Βασιλιάς Κάρολος: Ο καρκίνος, η προφητεία και η ερμηνεία που θέλει βασιλιά τον... Harry

Την ίδια στιγμή η Meghan και ο Harry, οι οποίοι φαίνεται πως έμαθαν για την ασθένεια της Kate μαζί με όλο τον κόσμο, μέσα από το βίντεο, εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση μέσα από το Us Weekly: «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Kate και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και με ηρεμία».

Θυμίζουμε πως η Kate χειρουργήθηκε τον Ιανουάριο και εκείνη τη στιγμή το παλάτι δεν έδωσε καμία επιπλέον πληροφορία πέραν από αυτή που προαναφέρθηκε για τη φύση της επέμβασης καθιστώντας σαφές και στη συνέχεια ότι θα ενημερώνει μόνο για τα βασικά. Η επέμβαση έγινε, η νοσηλεία ολοκληρώθηκε, το εξιτήριο βγήκε, η ανάρρωση συνεχίστηκε στο σπίτι και η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μέχρι μετά το Πάσχα.

Τα νέα δεδομένα ρίχνουν φως στην όλη κατάσταση, τη στιγμή που και ο βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει και ο ίδιος γεγονός το οποίο στην περίπτωσή του ανακοινώθηκε από την πρώτη στιγμή.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2024 - 10:37