Εξιτήριο για την πριγκίπισσα Kate μετά την εγχείρηση - Η επίσημη ανακοίνωση

29.01.2024
Εξιτήριο για την πριγκίπισσα Kate μετά την εγχείρηση - Η επίσημη ανακοίνωση
Ύστερα από 13 μέρες νοσηλείας η Kate Middleton επέστρεψε στο σπίτι της προκειμένου να συνεχίσει εκεί την ανάρρωσή της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου, 13 μέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή της χώρα. Η Kate θα συνεχίσει την ανάρρωσή της στο Windsor πλάι στον σύζυγό της και τα τρια παιδιά τους, ενώ δεν αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της μέχρι το Πάσχα.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο. Έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο», διαβάζουμε σε επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το παλάτι του Kensington. «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επιθυμούν να εκφράσουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της London Clinic, ιδιαίτερα τις αφοσιωμένες νοσοκόμες για τη φροντίδα που παρείχαν», συνεχίζει η ανακοίνωση για να κλείσει ως εξής: «Η οικογένεια των Wales συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο».

{https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1751938452721996034/}

Στις 17 Ιανουαρίου, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε πως η 42χρονη πριγκίπισσα είχε υποβληθεί σε μια «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά» στην London Clinic την προηγούμενη μέρα και παρόλο που επίσημα δεν έχει ξεκαθαριστεί η φύση της επέμβασης, από κύκλους του παλατιού έχει διαρρεύσει πως το ζήτημα δεν αφορά σε κάποιον καρκίνο.

Ενώ η πριγκίπισσα απέχει από τα καθήκοντά της μέχρι την πλήρη ανάρρωσή της, ο σύζυγός της, πρίγκιπας William έχει επίσης αναβάλει μερικές από τις βασιλιές υποχρεώσεις του, προκειμένου να στηρίξει τη σύζυγό του, αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

{https://www.instagram.com/p/C0pf0IXNv15/}

Στο μεταξύ, στην ίδια κλινική παραμένει ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος υποβλήθηκε σε μια πιο απλή, από ότι φαίνεται, επέμβαση. Στις 17 Ιανουαρίου και λίγη μο΄νο ώρα μετά την ανακοίνωση για το χειρουργείο της Kate, έγινε γνωστό πως και ο μονάρχης επρόκειτο να πάρει τον ίδιο δρόμο, προκειμένου να χειρουργηθεί για διογκωμένο προστάτη.

Και αυτή η επέμβαση έγινε και ο βασιλιάς αναμένεται να πάρει εξιτήριο συντομότερα. Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.01.2024 - 15:12