Βγήκε από το νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος - Μαζί του η βασίλισσα Καμίλα

29.01.2024
Βγήκε από το νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος - Μαζί του η βασίλισσα Καμίλα
Ύστερα από τριήμερη ανάρρωση ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, επέστρεψε στο παλα΄τι, όλο χαμόγελα.

Ο 75χρονος μονάρχης εισήχθη στην London Clinic την περασμένη Παρασκευή το πρωί για προγραμματισμένο χειρουργείο για υπερπλασία προστάτη. Τρεις μέρες μετά και έχοντας πάρει το ΟΚ από του γιατρούς ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο.

Η αποχώρηση βασιλικού ζεύγους μάλιστα, αντίθετα με αυτή της πριγκίπισσας Kate που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, έγινε δημόσια και καταγράφηκε από τις κάμερες που περίμεναν ένα νεύμα.

Ο Κάρολος και η Καμίλα βγήκαν από την κλινική περπατώντας πλάι πλάι, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, χαιρετώντας τα πλήθη που περίμεναν έξω από την κλινική.

{https://www.youtube.com/watch?v=LqOLamaGAwY&ab_channel=TheRoyalFamilyChannel}

«Ο βασιλιάς πήρε εξιτήριο σήμερα το απόγευμα μετά την προγραμματισμένη του ιατρική θεραπεία και έχει ήδη αναπρογραμματίσει τις επικείμενες δημόσιες υποχρεώσεις του ώστε να δώσει την ευκαιρία στον εαυτό του να αναρρώσει ιδιωτικά. Θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα των θεραπόντων ιατρών που τον φρόντισαν και είναι ευγνώμων για όλα τα ευγενικά μηνύματα που έλαβε αυτές τις μέρες», διαβάζουμε στην ανακοίνωση από το παλάτι και ευχόμαστε «Περαστικά».

Rrgda

Τελευταία τροποποίηση στις 29.01.2024 - 17:57