Η Emma Heming επιλέγει να γιορτάσει τη 15η επέτειο γάμου της με τον Bruce Willis κάπως έτσι...

21.03.2024
Η Emma Heming επιλέγει να γιορτάσει τη 15η επέτειο γάμου της με τον Bruce Willis κάπως έτσι...
Μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στις 21 Μαρτίου η Emma Heming Willis.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα και σε αυτή την ξεχωριστή μέρα για τη σύζυγο του Bruce Willis (ή, μάλλον, ειδικά σε αυτή!)

15 χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα ο διάσημος ηθοποιός και η δεύτερη σύζυγός του και εκείνος παραμένει, κατά κάποιον τρόπο «απών», έχοντας διαγνωστεί αρχικά με αφασία, τον Μάρτιο του 2022, με μετωποκροταφική άνοια τον Φεβρουάριο του 2023 και με την κατάστασή του να χειροτερεύει συνεχώς, φέρνοντάς τον όλο και πιο μακριά από την πραγματικότητα.

Έχοντας αναλάβει βαρύ το χρέος αφενός να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με αυτή την ασθένεια αφετέρου με το βαρύ και σημαντικό έργο των φροντιστών τέτοιων περιπτώσεων, η σύζυγός του, έχει μια πολύ έντονη παρουσία στα social media και δεν θα μπορούσε να λείψει σήμερα.

Bruce Willis: Η σύζυγος του Emma δίνει ένα update για την κατάσταση της υγείας του - Η πραγματικότητα σοκάρει

Μία γλυκύτατη φωτογραφία με εκείνον να τη φυλά τρυφερά στο μάγουλο μοιράστηκε η Emma και η λεζάντα αφυπνίζει και συγκινεί ακόμη μία φορά:

«Σήμερα είναι η 15η επέτειος του γάμου μας! Και σήμερα, μπορώ να κάνω μια επιλογή. Μπορώ να βυθιστώ στη θλίψη ή μπορώ να το γιορτάσω. Το ονομάζω αυτό το "αξιοσημείωτη επανατοποθέτηση". Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά για να γιορτάσουμε. Η ένωση και η σύνδεσή μας είναι πιθανώς ισχυρότερη από ποτέ. Έχουμε δύο λαμπερές, διασκεδαστικές και υγιείς κόρες. Έχουμε μια οικογενειακή μονάδα που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό. Και απλά, αγαπώ και λατρεύω τον άντρα που παντρεύτηκα. Είμαι τόσο περήφανος για αυτό που έχουμε και συνεχίζουμε να δημιουργούμε. Λοιπόν, χρόνια μας πολλά».

{https://www.instagram.com/p/C4xxVMwrIzP/}

Μόλις πριν από δυο μέρες, ο Bruce συμπλήρωσε 69 χρόνια ζωής και οι γυναίκες της ζωής του τον τίμησαν με πολύ τρυφερές αναρτήσεις γεμάτες αγάπη. Η σύζυγός του και οι μεγάλες κόρες του από τον γάμο του με την Demi Moore αλλά και η ίδια η ηθοποιός εκφράστηκε δημόσια για τον πατέρα των τριών παιδιών της, με τον οποίο είχαν μια πραγματικά ζηλευτή σχέση πια.

{https://www.instagram.com/p/C4tOhkVOmAp/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2024 - 16:18