Emma Heming Willis: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της, Bruce Willis

28.12.2023
Emma Heming Willis: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της, Bruce Willis
Μία επέτειος γεμάτη αγάπη για το διάσημο ζεύγος που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται.

Ο Bruce Willis και η Emma Heming είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τους κάνουν πιο δυνατούς.

Πριν από έξι μήνες ο δημοφιλής ηθοποιός διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια είδηση που προκάλεσε ανησυχία στους χιλιάδες fans του σε όλο τον κόσμο, έναν χρόνο αφου είχε αποκαλυφθεί ότι θα «απομακρυνόταν» από την υποκριτική αφού είχε διαγνωστεί με αφασία.

Η Emma, βράχος στο πλάι του πάντα, όπως βέβαια και οι υπόλοιπες γυναίκες της ζωής του (οι δύο κόρες του ζεύγους, η πρώην σύζυγος εκείνου, Demi Moore και οι τρεις δικές τους κόρες ) δίνει συχνά updates για την κατάστασή του η οποία όμως, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει... φως!

Σήμερα, λοιπόν, με αφορμή μία επέτειό τους, η Emma αφιερώνει στον άντρα της ζωής της μια γλυκύτατη ανάρτηση.

«16 χρόνια με αυτό τον ξεχωριστό άντρα. Η αγάπη και η λατρεία μου για εκείνον μόνο μεγαλώνει», γράφει η Emma και μοιράζεται δυο (παλιότερες, προφανώς) φωτογραφίες τους στην εξοχή, την ίδια ώρα που οι φήμες θέλουν την Demi Moore να έχει νοικιάσει σπίτι κοντά σε αυτό του πρώην συζύγυ της ώστε να περνά εκεί όσο περισσότερο καιρό και να στηρίζει την οκογένεια καθω΄ς λέγεται ότι ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Ελπίζουμε αυτές οι φήμες να μην επιβεβαιωθούν ποτέ!

{https://www.instagram.com/p/C1XMGLmLjqd/}
Τελευταία τροποποίηση στις 28.12.2023 - 13:37