Ο Bruce Willis έχει γενέθλια και η σύζυγος με τις κόρες του μοιράζονται τις πιο τρυφερές εικόνες

19.03.2024
Ο Bruce Willis έχει γενέθλια και η σύζυγος με τις κόρες του μοιράζονται τις πιο τρυφερές εικόνες
69 ετών γίνεται σήμερα (19/3/2024) ο Bruce Willis και οι γυναίκες του τον γιορτάζουν και διαδικτυακά.

Και μέσω social media θέλησαν να ευχηθούν στον αγαπημένο τους Bruce Willis οι γυναίκες της ζωής του (ή, έστω μερικές από αυτές, γιατί έχει και πολλές!)

Εν μέσω της περιπέτειας που αντιμετωπίζει με την υγεία του τα τελευταία χρόνια και τον έχει κάνει να εγκαταλείψει την καριέρα του, ο Bruce έχει κόντά του ανθρώπους που τον λατρεύουν και δε χάνουν ευκαιρία να το βροντοφωνάξουν.

Τα γενέθλιά του ήταν μία ακόμη τέτοια ευκαιρία.

Πρώτη ξεκίνησε τον «χορό» των δημόσιων ευχών η σύζυγός του, Emma Heming η οποία έχει σταθεί βράχος δίπλα του από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η διάγνωσή του για αφασία αρχικά και μετωποκροταφική άνοια στη συνέχεια.

«Ακριβώς όπως κι εσείς, τον λατρεύουμε. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε, αλλά ίσως μπορεί να φαντάζεστε είναι πως όταν βρίσκεσαι μέσα στην αγκαλιά του νιώθεις ότι είσαι στο πιο ασφαλές σημείο όλου του κόσμου. Είναι ένας αληθινός gentle-man. Με τόση αγάπη να δώσει και να μοιράσει. Αυτό είναι που εγώ μπορώ να δω, το αληθινο μέσα του. Μπορώ να σας πω ότι είναι τόσο αγνό και τόσο καλό! Ευτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου. Είσαι το δώρο που συνεχίζει να δίνει», γράφει στη λεζάντα και στη φωτογραφία βλέπουμε τον Bruce με τη 12χρονη σήμερα Mabel Ray, τέταρτη κόρη του Willis, πρώτη με τη Hemming.

{https://www.instagram.com/p/C4spNqlrPLt/}

«Ω Μπαμπά, το να σε αγαπούν είναι ένα τέτοιο δώρο. Είσαι ο πιο αστείος, πιο τρυφερός, γοητευτικός, εξωπρατικός, ανόητος ταλαντούχος και μαγικός μπαμπάς. Κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες σήμερα το πρωί, γεμίζω με τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη που επιλέξαμε να περάσουμε αυτή τη ζωή μαζί».

Preview

«Είμαι το πρώτο σου παιδί και παναγιά μου μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να είμαι αρκετά μικροσκοπική για να ξαπλώσω ξανά στο στήθος σου και να γελάσω και να σας αγκαλιάσω. Σε αγαπώ τόσο βαθιά που δεν ξέρω πώς αντέχουν οι μύες μου. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα ποτέ να ελπίζω. Σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, την ανοησία και την καρδιά σου. Η Λου σε αγαπάει τόσο πολύ. Χρόνια πολλά Μπαμπά», γράφει η πρωτότοκη (από τον γάμο με την Demi Moore) Rummer και οι φωτογραφίες που μοιράζεται είναι, πραγματικά πολύ συγκινητικές.

{https://www.instagram.com/p/C4s81d9RTU0/?img_index=1}

«Χρόνια πολλά στον Βασιλιά», γράφει στη δική της ανάρτηση η Scout και οι φωτογραφίες που μοι΄ραζεται είναι εξίσου απίθανες.

Preview

«Είναι τρελό πόσο λίγα έχουν αλλάξει παρόλο που τόσα πολλά έχουν αλλάξει. Ο μπαμπάς μου είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ίσως τώρα σε ένα βαθύτερο επίπεδο από ποτέ ειλικρινά. Εκτιμώ τη στοργή του και την απέραντη ελευθερία με την οποία μας αγαπούσε πάντα», γράφει, μεταξύ άλλων η Scout και στις φωτογραφίες τους βλέπουμε και στο χθες και στο σήμερα, με έναν Bruce διαφορετικό (λόγω της ασθένειας) αλλά και τόσο ίδιο!
Preview

«Ένας τρυφερός, κυκλοθυμικός, όμορφος, πολύ Ιχθύς, του οποίου το βάθος της αγάπης για την οικογένειά του γίνεται μόνο αισθητό, όχι αρθρωμένο. Οποιαδήποτε λέξη χρησιμοποιώ θα ήταν θλιβερά ανεπαρκής. Αντί γι' αυτό, θέλω να πω ευχαριστώ που αγαπάτε τον μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που μοιράζεστε τις ιστορίες σας για το τι σημαίνει για εσάς, είναι μεγάλο δώρο να νιώθουμε την αγάπη σας. Χρόνια πολλά στον GOAT (Greatest Of All Time)»

{https://www.instagram.com/p/C4tAyFqRK1K/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.03.2024 - 20:22