Η Δανάη Μιχαλάκη φωτογραφίζει τον Γιώργο Παπαγεωργίου με την κόρη τους και... λιώνει

19.03.2024
Η Δανάη Μιχαλάκη φωτογραφίζει τον Γιώργο Παπαγεωργίου με την κόρη τους και... λιώνει
Μία ανάρτηση σκέτη γλύκα!

Τεσσάρων μηνών είναι πια η κόρη της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου και πήγε να γνωρίσει την πατρίδα του μπαμπά!

Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η δημοφιλής ηθοποιός την Τρίτη το πρωί και συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια αγάπης σε χρόνο μηδών.

Στη Θεσσαλονίκη βρήκε το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας τη γλυκιά οικογένεια και μια βόλτα στο λιμάνι μπήκε οπωσδήποτε μέσα στο πρόγραμμα.

Στην αγκαλιά του μπαμπά της στρογγυλοκάθισε η μικρούλα και οι δυο τους απολάμβαναν τη θάλασσα τη στιγμή που η μαμά Δανάη πατούσε το... κλικ!

Preview

«Μπαμπάς και κόρη αγναντεύουν τη θάλασσα και μένα η καρδιά μου λιώνει», γράφει η ηθοποιός στη λεζάντα και μια ματιά μόνο στα μαγουλάκια της γλυκύτατης μικρούλας αρκεί για να την καταλάβουμε 100%!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2021 στην Σύρο και η Δανάη Μιχαλάκη είχε μοιραστεί τα ευχάριστα το καλοκαίρι του 2023, ενώ λίγους μήνες αργότερα ο πατέρας της, Γιώργος Μιχαλάκης είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού και η πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού την ημερομηνία που το περίμεναν. Η πρώτη φωτογραφία της μικρής ήρθε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.03.2024 - 12:53