Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Άννα Βίσση και μπέρδεψε ακόμη κι εκείνη

15.03.2024
Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Άννα Βίσση και μπέρδεψε ακόμη κι εκείνη
Η πιο απίθανη αμφίεση που έχουμε δει για φέτος.

Μεγάλο project είχε για φέτος τις Απόκριες η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη ως προς το μασκάρεμά της και εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι... «έσκισε».

Άννα Βίσση ντύθηκε η Μαρία Σολωμού και μπέρδεψε ακόμη και την ίδια την «απόλυτη».

Η μεταμφίεση έγινε για τις ανάγκες του podcast της ηθοποιού με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία», για το επεισόδιο της Πέμπτης 14 Μαρτίου και μόλις δημοσίευσε τις εικόνες στον λογαριασμό της έγινε... πανικός! Και δικαίως!

Preview

«Τι να λέμε τώρα……???», γράφει η ίδια η Μαρία στη λεζάντα ευχαριστώντας, ταυτόχρονα, τους ανθρώπους ανθρώπους της, που τρέξανε για εκείνη και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί «αυτή η τρέλα». «@annavissiofficial ❤️❤️❤️❤️ My inspo!!!! Hope you love it», γράφει στη συνε΄χεια η ηθοποιός απευθυνόμενη στην Άννα Βίσση, η οποία υπήρξε και η έμπνευσή της, με την ελπίδα ότι θα της αρέσει το αποτέλεσμα. Και αν κρίνουμε από το σχόλιο που άφησε κάτω από την ανάρτηση (αλλά και τα reposts που έκανε στα stories της) ενθουσιάστηκε!

Αννίτα Πάνια, Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας: Το viral βίντεο και το σχόλιο για τη... βαφή

Preview

«Όπα, όπα είπαμε εεεε !!! Μας μπέρδεψα αλήθεια τώρα λέω», γράφει η Άννα Βίσση συμπληρώνοντας πως «Τώρα πρέπει να δούμε αν τραγουδάς παρομοίως». Της άλλαξε μάλιστα και το όνομα, δημιουργώντας ένα καινούριο από τα δύο δικά τους: Άννα Μαρία Βίσση Σολωμού, λοιπόν!

1_170.png

Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Maleficent και αποκάλυψε ότι θα βάλει νυφικό

Ιδού η ανάρτηση και δίνουμε προσοχή στο hashtag όπου κρύβεται η υπόσχεση για συνέχεια (#ερχεταικαιτοsequel). Εν αναμονή λοιπόν!

{https://www.instagram.com/p/C4gD9PZNOkO/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.03.2024 - 17:03