Δανάη Παππά: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της γιαγιάς της - «Είσαι, ήσουν και θα είσαι η δεύτερη μου μάνα»

15.03.2024
Δανάη Παππά: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της γιαγιάς της - «Είσαι, ήσουν και θα είσαι η δεύτερη μου μάνα»
Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Παππά, η οποία έχασε τον πιο αγαπημένο άνθρωπο στη ζωή της, όπως παραδέχτηκε η ίδια με συγκίνηση.

Μία μεγάλη απώλεια βιώνει τις τελευταίες ώρες η Δανάη Παππά καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. Θέλοντας να την τιμήσει και δημόσια, η ηθοποιός μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα πλάι σε φωτογραφίες και βίντεο της κοινής τους ζωής.

«Είσαι, ήσουν και θα είσαι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στη ζωή μου», ξενικά να γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το υλικό ενώ στη συνέχεια ευχαριστεί τη γιαγιά της που της έμαθε τι σημαίνει πραγματική ανιδιοτελή αγάπη και που κράτησε τα πιο μεγάλα και τα πιο μικρά της μυστικά.

12_5.jpg

«Λένε πως ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού, γι’ αυτό έστειλε τις γιαγιάδες.. και τώρα σε πήρε πάλι κοντά του.. Να βαλεις εκει πανω μια ταξη. Οπως εβαζες μεχρι και την τελευταια στιγμη στην οικογενεια μας», συνεχίζει η Δανάη τονίζοντας με εμφανή συγκίνηση «Είσαι, ήσουν και θα είσαι η δεύτερη μου μάνα».

«Θα σε θυμάμαι με ένα ποτήρι στο κεφάλι, να χορευεις γκρεμιστα γκρεμιστα ολα πια, να μιλας κορακιστικα και να δινεις κρυφά φαγητό στον σπίθα και εγω να κανω πως δεν σε βλεπω. Θα σε θυμαμαι να λες τα πραγματα οπως ειναι, και να μην φοβασαι τιποτα, παντα με σκερτσο», γράφει η ηθοποιός πριν φτάσει στο τελευταίο αντίο και σε ένα υστερόγραφο όλο νόημα.

«Για παντα δική σου Ζαζούκι μου, σ´αγαπάω That’s it Ps.: Ξερεις τί πρεπει να πεις και σε ποιούς εκει πανω, δεν σε φοβάμαι»

{https://www.instagram.com/p/C4gYN7VL443/?img_index=1}

Μόλις πριν από δυο μέρες η Δανάη Παππά είχε μοιραστεί μερικές από τις πιο χαρούμενες στιγμές της καθώς ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης συμπλήρωσε τα 41 (ή 23 + 17 όπως τα... χώρισε εκείνη) χρόνια του και τον γιόρτασε με ένα απίθανο πάρτι και μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη και χαρά.

{https://www.instagram.com/p/C4bKIOytfXe/}

Ο Λάμπρος Λάζαρης είχε επίσης μία στενή σχέση με τη γιαγιά της συντρόφου του και την αποχαιρέτησε κι εκείνος με μία ιστορία και δυο γλυκά λόγια. Από την εικόνα μάλιστα, γίνεται, μάλλον, αντιληπτό πως η γυναίκα έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων της!

56_26.png

Τελευταία τροποποίηση στις 15.03.2024 - 15:00