Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει ο γιος της και το έκανε με μεγάλη συγκίνηση

19.10.2022
Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει ο γιος της και το έκανε με μεγάλη συγκίνηση
Σχεδόν έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της, η Λάουρα Νάργες μοιράστηκε μια φωτογραφία του άντρα με τον οποίο μοιάζει πολύ ο μικρούλης.

Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια πέθανε ο πατέρας της Λάουρα Νάργες και με αυτή τη θλιβερή αφομή έγινε και η εν λόγω ανάρτηση με τη μορφή story.

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του, ομολογουμένως, γοητευτικότατου πατέρα της μοιράστηκε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και στη λεζάντα κάτω από την ημερομηνία θανάτου του, τα χρόνια που τους λείπε και μια ραγισμένη καρδιά, διαβάζουμε τα εξής: "Πόσο μα πόσο σου μοιάζει ο Αλέξανδρος".

Αλέξανδρο θα ονομάσουν τον γιο τους με τον Χρήστο Σαντικάι και το έχουν ήδη ανακοινώσει και, προφανώς η ομοιότητα του νεαρού με τον παππού του έχει συγκινήσει πολύ την καινούρια μανούλα.

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο με δάκρυα στα μάτια

Η Λάουρα ήταν 23 ετών όταν "έχασε" τον πατέρα της και έχει μιλήσει επανειλημμένα γι' αυτό μην κρύβοντας ότι μετά τον θάνατό του ξεκίνησε ψυχοθεραπεία. "Με είχε πάρει πολύ από κάτω και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τον διαχειριστώ", είχε πει συγκεκριμένα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό People τον Δεκέμβριο του 2018, τονίζοντας και το γιατί. "Είμαι μόνη μου στην Ελλάδα από τα 17 μου, όλοι οι δικοί μου ζουν στη Γερμανία. Έπρεπε επομένως να βρω έναν άλλο τρόπο να τον αντιμετωπίσω γιατί δεν είχα την οικογένειά μου εδώ. Αισθανόμουν πράγματα που δεν είναι ωραία, ένιωθα ότι με είχα χάσει και έπρεπε με κάποιον τρόπο να με ξαναβρώ. Έτσι άρχισε όλο αυτό", εξήγησε η Λάουρα ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε κάποια άλλα επακόλουθα.

"Ο θάνατος του μπαμπά μου ταρακούνησε άλλα ζητήματα, γύρω από τη ζωή και τη διαχείριση της καθημερινότητας. Πλέον πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν. Η απώλεια του μπαμπά σήμανε μια περίεργη περίοδο ξεκαθαρίσματος ατόμων που ήταν γύρω μου και δεν το άξιζαν. Όλο αυτό δεν έγινε ξαφνικά, αλλά σταδιακά, μετά από ένα χρόνο. Εκείνη τη χρονιά δεν κατάφερα να ζήσω πολύ το πένθος γιατί δούλευα και στο Πρω1νό του ANT1", είχε πει συγκεκριμένα.

Ο γιος της Λάουρα και του Χρήστου γεννήθηκε στις 21/9/2022 και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο μπαμπάς με ένα story.