Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

19.10.2022
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη...»

Συγγνώμη δημοσίως θέλησε να ζητήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Στο «The 2night show» προβλήθηκε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει ο πρωταθλητής του ταεκβοντό στα «Καρντάσιανς». Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μίλησε για ένα τεχνικό λάθος που έγινε και δεν προβλήθηκε η εισαγωγή, με όσα έλεγε ο ίδιος για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Ζητάω συγγνώμη, γιατί από ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ αυτός ο πρόλογος και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα αυτή η συνέντευξη. Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..." Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι, ευχαριστούμε για όσα έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.