Emily Ratajkowski: Τέλος στη σχέση με τον Brad Pitt; - Το μοντέλο εθεάθη να φιλιέται με Dj

20.10.2022
Emily Ratajkowski: Τέλος στη σχέση με τον Brad Pitt; - Το μοντέλο εθεάθη να φιλιέται με Dj
«Της αρέσει να βγαίνει ραντεβού», είπε πηγή από το περιβάλλον του μοντέλου για την τρέχουσα κατάσταση της Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski απολαμβάνει τη νέα της εργένη ζωή. Μετά τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Brad Pitt, το super model εθεάθη πρόσφατα να φιλά έναν νέο άνδρα στη Νέα Υόρκη. Το 31χρονο μοντέλο, το οποίο φορούσε ένα ολομαύρο look με κόκκινες μπότες, εθεάθη να φιλιέται με έναν άντρα που φαίνεται να είναι ο DJ Orazio Rispo.

Η Emily Ratajkowski φόρεσε το πιο τολμηρό της φόρεμα μέχρι σήμερα

Οι δυο τους εθεάθησαν να δειπνούν και φαινόταν να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Το ραντεβού έγινε μόλις τρεις μήνες αφότου η Ratajkowski και ο σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard, χώρισαν και μόλις λίγες εβδομάδες αφότου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Μετά τον χωρισμό τους, φήμες ήθελαν τη Ratajkowski σε σχέση με τον Brad Pitt και οι δυο τους "είχαν μερικά ραντεβού", είπε μια πηγή. "Υπάρχει μια έλξη, αλλά τίποτα σοβαρό δεν συμβαίνει. Έχουν πολλά να πουν και περνούν πάντα υπέροχα όταν κάνουν παρέα. Μένουν σε επαφή όταν δεν βλέπονται. Η Em λατρεύει να κάνει παρέα με τον Brad και πιθανότατα θα ξαναδούν ο ένας τον άλλον. Δεν ήταν ποτέ σοβαρό, όμως. Είναι single και ευτυχισμένη με αυτόν τον τρόπο. Είναι επικεντρωμένη στον γιο της, Sylvester Apollo', και στη δουλειά. Δεν θέλει να μπει σε μια νέα σχέση. Ήταν πολύ στενοχωρημένη όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Είναι σε πολύ καλύτερη θέση μόνη της τώρα και θέλει να το διατηρήσει έτσι."

Hailey Bieber - Selena Gomez: Η πρών και η νυν του Justin Bieber ποζάρουν αγκαλιασμένες

Παρά το γεγονός ότι το διαζύγιό της είναι "πολύ σκληρό για εκείνη", είπε μια πηγή, η Ratajkowski είναι "ανακουφισμένη που βρίσκεται στην άλλη πλευρά όλων τώρα". Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety, η ηθοποιός και μοντέλο είπε "Απλά νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία να μην ανησυχώ πολύ για το πώς με αντιλαμβάνονται".