Η Gigi Hadid αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο απατεώνων

20.10.2022
Η Gigi Hadid αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο απατεώνων
Η μετάβαση από supermodel σε ιδρύτρια δεν ήταν εύκολη για την Gigi - Όσα μοιράστηκε σε νέα συνέντευξη

Παρά το γεγονός ότι είναι παγκοσμίου φήμης super model, μαμά και πλέον και ιδρύτρια της νέας της μάρκας Guest in Residence, η Gigi Hadid αισθάνεται κατώτερη σε σύγκριση με τις συνομήλικές της. Σε μια νέα συνέντευξη στο συνέδριο Forces in Fashion, η Hadid ήταν ειλικρινής με το ότι μερικές φορές αμφιβάλλει για τις ικανότητές της στον τομέα της μόδας.

Gigi Hadid εναντίον Kanye West: "Είσαι τραμπούκος και γελοίος"

"Έχω το σύνδρομο του απατεώνα όλη την ώρα", εξομολογήθηκε το μοντέλο. Αποκαλύπτοντας το πώς ήταν να λανσάρει μια επιχείρηση και να σχεδιάζει ρούχα για πρώτη φορά, το μοντέλο πρόσθεσε: "Σκέφτηκα ότι δεν ήταν απαραιτήτως προφανές, αλλά περίμενα να βγω με κάτι που θα ήταν περισσότερο τύπου fast-fashion". Αντίθετα, η Gigi επέλεξε ένα από τα πιο βιώσιμα υφάσματα, το κασμίρι. "Έμοιαζε σαν το σωστό υλικό με το οποίο μπορούσα να παίξω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που ήταν αληθινό για μένα, πιστό στο στυλ μου", είπε.

Επίθεση Khloe Kardashian σε Kanye West για τα επικριτικά σχόλια του για την αδελφή της, Kim

Ενώ η ιδέα για μια σειρά ρούχων ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της, μόλις έμεινε έγκυος στην κόρη της Khai, έκανε τα βήματα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. "Δεν μπορείς να είσαι μοντέλο για πάντα. Ήμουν δημιουργική και εκεί είδα τη ζωή μου να πηγαίνει", εξήγησε η Gigi. "Σκεφτόμουν ήδη την εταιρία, αλλά νομίζω ότι η εγκυμοσύνη απλώς με έκανε να σκεφτώ πόσο πιο χαλαρή θα ένιωθα αν είχα έναν χώρο γραφείου. Μπορώ να πάρω την κόρη μου εκεί μαζί μου".

Η Gigi άφησε να εννοηθεί για πρώτη φορά ότι επεκτείνει την καριέρα της πέρα ​​από το modelling κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για τη Vogue για το εξώφυλλο του Μαρτίου 2021, μόλις 10 εβδομάδες μετά τον τοκετό. "Στρέφομαι προς πράγματα που αισθάνονται πιο σταθερά από το να βρίσκομαι σε διαφορετική χώρα κάθε εβδομάδα", είπε, προσθέτοντας ότι είναι ανοιχτή στο να αναλάβει ρόλους υποκριτικής.