Συγκλονίζει η Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχασα το βαφτιστήρι μου, 13 χρόνων»

20.10.2022
Συγκλονίζει η Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχασα το βαφτιστήρι μου, 13 χρόνων»
«Μια τέτοια απώλεια αλλάζει τον τρόπο της σκέψης σου».

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά της ΕΡΤ, «Βραχιόλι της φωτιάς» μίλησε για την απώλεια του πατέρα της αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική τραγωδία που βίωσε όταν έχασε το βαφτιστήρι της, 13 χρόνων.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει υπογράμμισε: «Ο χαμός της γιαγιάς και του παππού μου, οι οποίοι με μεγάλωσαν, με πόνεσε πολύ. Πρόσφατα, όμως, έχασα τον πατέρα μου, στον οποίο είχα μεγάλη αδυναμία, είχα μια εξάρτηση από εκείνον. Το να χάνεις το γονιό σου, και μάλιστα σε μια ηλικία κατά την οποία συνειδητοποιείς πράγματα, μοιάζει δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλλά μάλλον το κάνω με έναν τρόπο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Πριν από αυτό, μια άλλη προσωπική τραγωδία ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου, 13 χρόνων. Από εκεί και πέρα, πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου και κατάλαβα τη ματαιότητα των πραγμάτων. Μια τέτοια απώλεια αλλάζει τον τρόπο της σκέψης σου».


Σχολιάζοντας όσα έζησε με την απώλεια του παιδιού, τόνισε: «Ήμουν εκεί επειδή ήθελα κι επειδή δεν μπορούσα να μην είμαι εκεί. Μόνο έτσι ένιωθα και κοντά στο παιδί, στον Μιχάλη μου. Το ζήσαμε τρία χρόνια αυτό με την αρρώστια του. Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή, ξέρω όμως ότι αυτό το παιδί έδινε δύναμη και σε μένα και στους γονείς του. Εκείνοι, από την άλλη, είναι οι πιο δυνατοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει. Το λέω και ανατριχιάζω. Τους θαυμάζω όσο δεν μπορείς να φανταστείς»