Victoria Beckham: Γιόρτασε τα 49α γενέθλια της και της ευχήθηκε όλη η οικογένεια αλλά και οι κολλητές της, Spice Girls (εκτός της Mel B)

Victoria Beckham: Γιόρτασε τα 49α γενέθλια της και της ευχήθηκε όλη η οικογένεια αλλά και οι κολλητές της, Spice Girls (εκτός της Mel B)
Τη Δευτέρα η Victoria Beckham έκλεισε τα 49 της χρόνια και δέχθηκε ευχές στα social media από όλα τα μέλη της οικογένειας της, από πολλούς φίλους της αλλά και φυσικά από τα πρώην μέλη των Spice Girls, εκτός της Mel B, που, τουλάχιστον δημόσια, ήταν απούσα από τις ευχές γενεθλίων της σχεδιάστριας μόδας και πρώην τραγουδίστριας.

Πρώτος και καλύτερος δημοσίευσε τις ευχές του στα social media ο σύζυγός της, David Beckham. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία για να τιμήσει την ιδιαίτερη αυτή μέρα, με μια λεζάντα που εστίαζε στον ρόλο της συζύγου του στην οικογένεια τους.

Εκτός από τα γλυκά οικογενειακά post, οι τρεις Spice Girls έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στα social media για τα γενέθλια της φίλης τους, με διασκεδαστικά κλιπ από παλιά μουσικά βίντεο. Tα κορίτσια της μπάντας είχαν επανενωθεί στο παρελθόν για τα 50ά γενέθλια της Geri Horner, οπότε ανυπομονούμε να δούμε αν θα κάνουν το ίδιο για τον εορτασμό των 50 ετών της Victoria του χρόνου.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις μερικά από τα πιο γλυκά μηνύματα που έλαβε η Victoria για τα γενέθλια της από τα κοντινά της πρόσωπα.

David Beckham

{https://www.instagram.com/p/CrIAvLsIPng/}

«Χρόνια πολλά στην πιο καταπληκτική σύζυγο και μαμά και αυτήν που μας εμπνέει κάθε μέρα ♥», έγραψε ο David Beckham στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας, που δείχνει τον νεαρό David να φιλάει τη μύτη της Victoria καθώς εκείνη χαμογελάει, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και μια φωτογρφία πειστήριο ότι η Victoria όντως έφαγε τούρτα!

ndavid-beckham.jpg

Romeo Beckham

{https://www.instagram.com/p/CrIO7n7tplL/}

Στα οικογενειακά αφιερώματα για τα γενέθλια της μαμάς συμμετείχε και ο 20χρονος γιος του ζευγαριού, Romeo Beckham, ο οποίος μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία του ίδιου και της μητέρας του. «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά εκεί έξω, σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε.

Nicola Peltz Beckham

nicolapeltz.jpg

Η 28χρονη Nicola Peltz Beckham, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο πλευρό του 24χρονου συζύγου της, Brooklyn Beckham, και της μικρής της κουνιάδας, Harper Seven. «Χαρούμενα γενέθλια!!» έγραψε. «Σ'αγαπώ».

Emma Bunton

{https://www.instagram.com/p/CrIg_hoL04q/}

Η Baby Spice μπήκε στο Instagram για να δημοσιεύσει ένα γλυκό βίντεο από στιγμές των Spice Girls αλλά και μαζί με την Victoria. Η Emma Bunton έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Χρόνια πολλά @victoriabeckham! Είσαι superwoman! Αδερφή μου Spice, σε αγαπάμε!»

Mel C

{https://www.instagram.com/p/CrIWJjqOKyI/}

H Mel C φρόντισε να υπενθυμίσει, αστειευόμενη φυσικά, ότι και οι δύο τους είναι ακόμα νεότερες σε σχέση με τα πρώην μέλη του γκρουπ. «Χρόνια πολλά @victoriabeckham! Αν αισθάνεσαι λίγο μεγάλη σήμερα, θυμήσου ότι είμαστε ακόμα νεότερες από την Geri! (Love you Ginge!)», έγραψε η Melanie. «Να έχεις την πιο υπέροχη μέρα, σε αγαπώ και μου λείπει να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου, ελπίζω να το κάνουμε ξανά κάποια μέρα».

Geri Horner

{https://www.instagram.com/p/CrIk1enKr73/}

Τέλος, η Geri Horner ευχήθηκε, τη Victoria να έχει «μια φανταστική χρονιά».