Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Παθιασμένα φιλιά στον φακό για το ερωτευμένο ζευγάρι

19.04.2023
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Παθιασμένα φιλιά στον φακό για το ερωτευμένο ζευγάρι
(photos: NDP Photo Agency)
Η Υβόννη Μπόσνιακ πήγε να απολαύσει τον σύζυγό της στο μαγαζί που εμφανίζεται κι εκείνος της έκανε καντάδα που προχώρησε και παραπέρα!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που παρότι εκφράζουν την αγάπη τους δημόσια, γενικά κρατούν χαμηλούς τόνους στις εκδηλώσεις τους. Ο Αντώνης Ρέμος, όμως, φαίνεται ότι δεν... κρατήθηκε αυτή τη φορά.

Οι εικόνες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου είναι από την περασμένη εβδομάδα, όταν η Υβόννη πήγε με την παρέα της στο ΝΟX όπου εμφανίζεται (και με τεράστια επιτυχία) ο σύζυγός της μαζί με την Καίτη Γαρμπή.

Υβόννη Μπόσνιακ: Μόλις μοιράστηκε την πιο... άσχημη φωτογραφία της

Κάποια στιγμή, λοιπόν, εκείνος πήρε το μικρόφωνο, κατέβηκε από την πίστα και έφτασε στο τραπέζι που καθόταν εκείνη κάνοντάς της προωσική... σερενάτα που κατέληξε σε φιλί!

(Photos: NDP Photo Agency)

"Προσωπικά... εγώ τρελαίνομαι", τραγουδούσε (αρχικά) ο Αντώνης και συνέχισε για 10 ολόκληρα λεπτά τραγουδώντας μόνο για εκείνη και αφιερώνοντάς της τα πιο όμορφα λόγια!

Ο κόσμος συμμετείχε με τον τρόπο του και η Υβόννη Μπόσνιακ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Ιδού το βίντεο από το συγκεκριμένα στιγμιότυπο που ενθουσίασε τους φανς του ερμηνευτή.

{https://www.youtube.com/watch?v=J5LavhDL34Q&ab_channel=Nyxtobaths}

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μαζί τα τελευταία 13 χρόνια και την ευτυχία τους έχει συμπληρώσει η γέννηση της κόρης τους Ελένης που φέτος, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου συμπλήρωσε τα 8 της χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/CoooYPsDXKf/}

{https://www.instagram.com/p/CkLlklHtCmd/}

Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη ατυχία της κόρης του και η Καίτη Γαρμπή του συμπαραστέκεται με αγάπη

Ο γάμος του ζεύγους έγινε το 2018 και έχει αφήσει εποχή! Ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε φέτος η Υβόννη με αφορμή την τέταρτη επέτειό τους.

{https://www.instagram.com/p/Cih0zCLDtCl/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.04.2023 - 03:59