Η Rachel McAdams ποζάρει με τρίχες στη μασχάλη και εξηγεί γιατί δεν θέλει το photoshop

19.04.2023
Η Rachel McAdams ποζάρει με τρίχες στη μασχάλη και εξηγεί γιατί δεν θέλει το photoshop
(Photo by Taylor Hill/Getty Images)
Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη η 44χρονη ηθοποιός και κάνει μια φωτογράφηση που "ρίχνει" το Instagaram (και δεν είναι η πρώτη φορά).

Το 2018 μία φωτογραφία της Rachel McAdams με διπλό θήλαστρο σε κάποιο διάλειμμα φωτογράφησης είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Η ηθοποιός είχε γεννήσει τον γιο τους έξι μήνες νωρίτερα και τον θήλαζε ακόμη, όμως καθώς είχε επιστρέψει στη δουλειά, χρειαζόταν να αντλεί το γάλα από το στήθος της όταν έπρεπε ώστε να αποσυμπιέζεται η ίδια και να έχει κι εκείνος την τροφή του όταν θελήσει.

Οι υποχρεώσεις της ηθοποιού εκείνη την περίοδο, λοιπόν, περιελάμβαναν και μία φωτογράφηση για το περιοδικό Girls Girls Girls με τον φακό της Claire Rothstein, η οποία και δημοσίευσε το συγκεκριμένο κλικ που τραβήχτηκε σε κάποιο διάλειμμα του shooting. Σήμερα μπορεί η εικόνα να είναι πολύ οικεία (έχουμε δει επίσημες φωτογραφήσεις αλλά και πολλά posts με ανάλογο περιεχόμενο) όμως πριν από 5 χρόνια η MacAdams είχε θεωρηθεί πρωτοπόρος και αποτέλεσε έμπνευση για πολλές γυναίκες, απενοχοποιώντας μια απόλυτα φυσιολογική πράξη.

{https://www.instagram.com/p/BriiPajFDx2/}

Σήμερα, λοιπόν, η Rachel McAdams "χτυπά" ξανά με μια ακόμη φυσική πόζα και ένα μεγάλο "Όχι" στην ηλεκτρονική επεξεργασία των φωτογραφιών της.

Η νέα φωτογρα΄φηση που προκάλεσε αίσθηση έγινε για το περιοδικό Bustle και σε αυτή η ηθοποιός που έχει συνδέσει το όνομά της με το αγαπημένο "Notebook" φορά ένα τιραντέ top που αφήνει ακάλυπτες τις μασχάλες και τις τρίχες που, προφανώς, δεν ξυρίζει.

rachel-mcadams.jpg

Julia Roberts: Απαντά πρώτη φορά για εκείνη την εμφάνιση με την τριχωτή μασχάλη

Για τη φωτογράφηση αυτή, η ηθοποιός ζήτησε οι εικόνες να υποστούν τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία ενώ στο πλαίσιο της συνέντευξης την οποία παραχώρησε στο περιοδικό εξήγησε ακριβώς τη θέση της. Δεν θέλει να μοιάζει σαν ένα προϊόν της βιομηανίας καλλυντικών, θέλει να μοιάζει με τον εαυτό της. Γελά και κινείται όλο της το πρόσωπο! Σπουδαίο! "Σε αυτή τη λήψη φοράω και λαστέξ. Αλλά έχω γεννήσει δυο παιδιά. Αυτό είναι το σώμα μου και πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να το δείχνω όπως είναι. Είναι εντάξει να κάνουμε τα δυνατά μας να δείχνουμε όμορφες και υγιείς αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο για τον καθένα", λέει η Rachel McAdams και γίνεται viral ακόμη μία φορά.

{https://www.instagram.com/p/CrLgh5gOsdO/}

{https://www.instagram.com/p/CrLkOQUOI4K/}

Η νέα ταινία της McAdams είναι το "Are You There God? It' s me Margaret" και αναμένεται με ανυπομονησία καθώς πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του ομόνυμου βιβλίου της Judy Blume που κυκλοφόρησε το 1970, ασχολείται με τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας (και όλα τα σχετικά γύρω από αυτή) και μεγάλωσε γενιές και γενιές! Ιδού το trailer για μια πρώτη γεύση!

{https://www.youtube.com/watch?v=pF4T_Dq_SWY&t=10s&ab_channel=MovieCoverage}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2023 - 13:55