Θανάσης Ευθυμιάδης για την εγκυμοσύνη της συζύγου του: «Το λέω τώρα, πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια»

08.04.2024
Θανάσης Ευθυμιάδης για την εγκυμοσύνη της συζύγου του: «Το λέω τώρα, πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια»
Photo: NDP Photo Agency
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008.

Στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή Happy Day μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στη στιγμή που αναθεώρησε και άλλαξε τρόπο ζωή, αλλά και για τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

«Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο. Ήμουν ακόμα εργένης, με μεγάλες μου δόξες και με τα χρυσά χρήματα στην τηλεόραση, αλλά μέσα μου υπήρχε ένα κενό. Έψαχνα να βρω πιο θα ήθελα να είναι σχέση μου με τις γυναίκες. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα και έγινα ηθοποιός, τα πρώτα πράγματα που κυνηγούσα ήταν τα λεφτά και οι γυναίκες. Άρχισα να αφαιρώ πράγματα που ήταν περιττά σιγά σιγά», παραδέχτηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ενώ στη συνέχεια αποκαλυψε τη στιγμή που είχε σχέση με την πρώτη εγκυμούνη της συζύγου του [το ζευγάρι έχει δυο κόρες] και άλλαξε τη ζωή του.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η διαφορετική ανάρτηση και το μήνυμα του σε όσους δεν θα πάνε διακοπές

«Όταν μας επιβεβαίωσε ο γιατρός ότι η σύζυγός μου είναι έγκυος και ακριβώς την ίδια ημέρα με πήραν τηλέφωνο να παίξω στην Επίδαυρο. Εκεί χρειάστηκα να πάρω μια μεγάλη απόφαση γιατί και η πρεμιέρα έπεφτε τις ημέρες που θα γεννιόταν η κόρη μου. Το λέω τώρα αυτό, μετά από 17 χρόνια. Προσευχήθηκα να γίνω πατέρας, είπα στον εαυτό μου "άσε τη δόξα” και αυτό έκανα. Έχω υπάρξει στην κορυφή και ξέρω ότι δεν είναι το παν" προσέθεσε, ολοκλήρωσε ο ηθοποιός που πλέον βιώνει έναν ιδιαίτερο και φυσικό τρόπο ζωής τον οποίο και επικοινωνεί με κάθε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων και των social media του αλλά και των βιβλίων που εκδίδει.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ανάρτησή του για το Πάσχα συγκλονίζει και περικλύει το αληθινό νόημα των ημερών

Τελευταία τροποποίηση στις 08.04.2024 - 21:10