Χωρισμός για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη: Επιβεβαιώνει ο κουμπάρος Κώστας Φραγκολιάς

09.04.2024
Χωρισμός για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη: Επιβεβαιώνει ο κουμπάρος Κώστας Φραγκολιάς
Τα unfollow στα social media καθώς και το σβήσιμο των κοινών φωτογραφιών και η επιβεβαίωση.

Η είδηση για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες και το πρωί της Τετάρτης (9/4) ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος επρόκειτο να τους παντρέψει την επιβεβαίωσε κάνοντας λόγο για «προσωρινό χωρισμό» ενώ αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια έχει φύγει από το σπίτι.

Ύστερα από 7 χρόνια σχέσης και σχέδια για έναν γάμο που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιρνε τη μία αναβολή μετά την άλλη, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης τραβούν ξεχωριστούς δρόμους, ή έστω, όπως δήλωσε πως θέλει να πιστεύει ο Κώστας Φραγκολιάς, παίρνουν την απόσταση και τον χρόνο ώστε να δουν τι θα κάνουν τελικά.

Το γεγονός παραμένει πως οι κοινές φωτογραφίες σβήστηκαν από το instagram και των δύο ενώ ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον πια, όπως επίσης πως η Μαρία Αντωνά έφυγε από το κοινό τους σπίτι στη Γλυφάδα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος επρόκειτο να παντρέψει το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή Happy Day στην οποία συμμετέχει και είπε όσα είχε τη δυνατότητα να μοιραστεί.

«Υπάρχει μια κρίση από τότε που ήρθε η Μαρία από το Survivor. Υπάρχει μια κρίση στη σχέση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός, έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν. Σας λέω αυτά που αντιλαμβάνομαι και ξέρω. Εγώ θέλω και τους το είπα και χθες ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα».

Στη συζήτηση πάντως κυριάρχησε η ιδέα πως η απόσταση που είχε ήδη δημιουργηθεί ανάμεσα στο ζευγάρι, αρχικά από τον καιρό που έλειπε εκείνος στο Survivor, μετά η απόφαση του να δεχτεί επαγγελματική πρόταση στο εξωτερικό και η συμμετοχή εκείνης στο φετινό Survivor φαίνεται ότι έκανε όλα τα πράγματα πιο δύσκολα.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.04.2024 - 11:18