Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά την είδηση του χωρισμού ήταν η αναμενόμενη

09.04.2024
Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά την είδηση του χωρισμού ήταν η αναμενόμενη
Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται ότι έχουν πάρει χωριστούς δρόμους ύστερα από 7 χρόνια σχέσης.

Και ενώ πριν από 10 μέρες η Μαρία Αντωνά μιλούσε για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος ύστερα από αρκετές αναβολές είχε τοποθετηθεί εκ νέου κάπου τον Σεπτέμβριο, φαίνεται πως οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Αν πρόκειται για προσωρινό ή οριστικό χωρισμό θα δείξει, όμως προς το παρόν οι δυο τους ζουν χώρια.

Η είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, ειδικά ύστερα από τα εκατέρωθεν unfollow και διαγραφή φωτογραφιών στα social media επιβεβαιώθηκε και από τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος επρόκειτο να γίνει κουμπάρος τους.

«Υπάρχει μια κρίση από τότε που ήρθε η Μαρία από το Survivor. Υπάρχει μια κρίση στη σχέση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός, έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν. Σας λέω αυτά που αντιλαμβάνομαι και ξέρω. Εγώ θέλω και τους το είπα και χθες ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή Super Κατερίνα ο φακός «τσάκωσε» τη Μαρία Αντωνά στον δρόμο και τη ρώτησαν σχετικά. Εκείνη, ευγενέστατη, ευχαρίστησε τους συναδέλφους της για το ενδιαφέρον και την προσοχή αλλά δήλωσε πως επειδή τα πράγματα είναι κάπως παράξενα στην προσωπική της ζωή αυτό τον καιρό δεν θα ήθελε να κάνει κάποια δήλωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.04.2024 - 13:46