Διαμαντής Καραναστάσης: Οι φήμες για χωρισμό από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και η δημόσια απάντησή του

09.04.2024
Διαμαντής Καραναστάσης: Οι φήμες για χωρισμό από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και η δημόσια απάντησή του
Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με πάθος ο Διαμαντής Καρανααστάσης και μιλά για κίτρινα σκουπίδια.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια έντονη φημολογία που ήθελε τη σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραναστάση να έχει φτάσει στο τέλος της με διάφορα δημοσιεύματα να υπογραμμίζουν ταυτόχρονα την απουσία του ηθοποιού και σκηνοθέτη από τις τελευταίες συνεδριάσεις στη Βουλή, όπου μπήκε με το κόμμα της συντρόφου του, Πλεύση Ελευθερίας.

Ο ίδιος αποφάσισε να απαντήσει δημόσια και, στην ουσία, να διαψεύσει κάθετα και κατηγορηματικά πως κάτι τέτοιο ισχύει και το έκανε με μία σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αρχικά, λοιπόν, ο Διαμαντής Καραναστάσης μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες αποδεικτικά στοιχεία πως όντως, βρέθηκε στη Βουλή τις μέρες που του καταλογίζουν απουσία ενώ σε μία ιστορία με κίτρινο φόντο διαβάζουμε τα εξής:

«Και εδώ είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους».

1_89.jpg2_49.jpg3_36.jpg4_28.jpg5_33.jpg

"Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί", λέει ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης

Στη συνέχεια με τίτλο «Πρόσεχε τι πιστεύεις» βλέπουμε ένα βίντεο με τον Denzel Washington να μιλά για την ταχύτητα με την οποία μεταδίδεται η κάθε είδηση στις μέρες μας που έχει ξεφύγει εις βάρος της αλήθειας. Μιλά στους δημοσιογράφους ο πολυβραβευμένος ηθοποιός και τονίζει πως αυτό που ενδιαφέρει πλέον (κακώς) περισσότερο είναι το πόσο γρήγορα μεταδίδεται κάτι παρά το αν είναι αλήθεια. Και ο νοών νοείτω.

Στις ιστορίες αυτές ο Διαμαντής Καραναστάσης είχε κάνει αναφορά και στη σύντροφό του, η οποία τις αναδημοσίευσε όλες διαψεύδοντας με τη σειρά της τις φήμες και στηρίζοντας την απόφαση του συντρόφο της να το κάνει δημοσίως.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.04.2024 - 14:06