Pierce Brosnan: Η ανάρτηση της συζύγου του για την 30η επέτειο γνωριμίας τους κρύβει ένα μυστικό

09.04.2024
Pierce Brosnan: Η ανάρτηση της συζύγου του για την 30η επέτειο γνωριμίας τους κρύβει ένα μυστικό
Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ.

Ο Pierce Brosnan και η Keely Shaye Smith γνωρίστηκαν στις 8 Απριλίου του 1994 σε μια παραλία στο Μεξικό, όπως έχουν ήδη αποκαλύψει παλιότερα και οι δυο, όμως να που τώρα, με αφορμή την 30η επέτειο από εκείνη την ημέρα μαθαίνουμε και κάτι ακόμη.

Preview

«Η 8η Απριλίου 1994 ήταν η τυχερή μου μέρα», γράφει στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει τις 4 φωτογραφίες που μοιράστηκε για την περίσταση η Keely. «Πώς να ήξερα όταν έστριβα τη γωνία και έμπαινα στη ζωή σου πως το πεπρωμένο μου θα άλλαζε για πάντα; Ευχαριστώ τα τυχερά μου αστέρια που βρήκα το θάρρος να σου συστηθώ και είμαι αιώνια ευγνώμων για τη σύνδεση και την οικογένεια που μοιραζόμαστε εδώ και τρεις δεκαετίες», συνεχίζει πριν ευχηθεί στον σύζυγό της για την 30η επέτειό τους και το παζλ με τις λεπτομέρειες της πρώτης γνωριμίας τους συμπληρώνεται με τον πιο τρυφερό τρόπο.

{https://www.instagram.com/p/C5ie7djLkTk/?img_index=1}

Απο΄ τους πρώτους που σχολίασε την ανάρτηση της συζύγου του ήταν ο ίδιος ο Pierce και το έκανε με την ίδια λατρεία με την οποία της απευθύνεται σε κάθε ευκαιρία.

«Ευχαριστώ τον Θεό για σένα αγαπημένη Keely. Μου έδωσες φτερά για να πετάξω. Σ' αγαπώ πολύ» γράφει ο διάσημος ηθοποιός για τη γυναίκα της ζωής του.

1_178.png

Για την ιστορία το ζευγάρι έχει δυο γιους, που γεννήθηκαν πριν παντρευτούν επίσημα εκείνοι. Ο Dylan είναι σήμερα 25 ετών και ο Paris 23 (γεννήθηκε Φεβρουάριο του 2001, έξι μήνες πριν τον γάμο!)

{https://www.instagram.com/p/CtqUGU7rJPl/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.04.2024 - 15:55